המתכון ארוחת ערב בריסקט עם פולנטה פטריות מרווה יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו-45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1427 קלוריות, 130 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, מניית בקר, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו מרווה פולנטה, מרווה פולנטה, ו דלעת מרווה פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מוסיפים כמה כפות שמן זית לתנור הולנדי גדול, כמה סיבובים של המחבת, ומחממים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבשר וחום בכל רחבי, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
הסר את הבשר מהמחבת ולנקז את שומן הבשר אם כל מצטבר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים עוד סיבוב או 2 מחבת עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים בצל, שום, מפרץ ועונה עם מלח ופלפל, מבשלים למכרז 8 עד 10 דקות, מוסיפים כמה שיני ציפורן ומערבבים את רסק העגבניות 1 דקה. הבא מערבבים את היין ואת deglaze המחבת, ולאחר מכן להוסיף את המניה ועגבניות חתוכות לקוביות משומר ומערבבים לשלב. תיישב את הבשר בחזרה לסיר ותכסה אותו.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות משומר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
אופים 1 1/2 שעות, ואז לחשוף ולאפות 1 שעה כדי להפחית את הנוזלים, ולאחר מכן למקם את הכיסוי על ומבשלים עד רך מאוד, 1 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את חזה הבשר ללוח גילוף ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
להפחית את הרוטב כמה דקות, רותח בעדינות, חשוף כדי לעבות קצת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
חום 3 כפות שמן זית כתית נוספת על חום בינוני גבוה ולהוסיף שום ופטריות, בישול עד מאוד רך, העונה עם מלח ופלפל ומערבבים מרווה. מביאים את תערובת החלב לרתיחה בסיר ומוסיפים את הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פולנטה
1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
לטאטא את פולנטה 2 עד 3 דקות עד שהוא מתרחק מהצד של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
13
מוסיפים את החמאה, אם משתמשים ומקפלים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
14
חותכים את חזה הבקר ומגישים עם רוטב על פולנטה עם פטריות. חצי מגניב של חזה הבקר ולאחסן בהמשך השבוע. לפזר כמה ירקות מרירים על החלק העליון לקישוט אופציונלי.