ארוחת ערב הלילה: Scaloppine חזיר עם לימון, צלפים, ארוגולה קצוץ
אם יש לך לימון, צלפים, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קציצות חזיר פריכות עם צלפים, לימון, ארוגולה וביצים קצוצות, ארוחת ערב: Scaloppine חזיר עם חמאה חומה סלסה ורדה, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים.
הוראות
מתבלים את כל פרוסות החזיר במלח ופלפל. הגדר שני מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ויוצקים שתי כפות של השמן לתוך כל אחד. כאשר מנצנץ, להוסיף שש פרוסות חזיר לכל אחד. מבשלים עד הפרוסות משחימים על הקרקעית, אחת עד שתי דקות. להעיף, וחום בצד השני, עוד אחד עד שתי דקות.
מעבירים את פרוסות החזיר המבושלות למגש חם. כבה את החימום על שני המחבתות.
לאחר 30 שניות בערך, להפוך את החום בינוני עבור אחד המחבתות.
יוצקים את שתי כפות הנותרים של שמן. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפטרוזיליה, גרידת לימון, צלפים, ושום. מערבבים עם כף עץ, dislodging כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת. לבשל עד שהכל מאוד ריחני, בערך דקה אחת.
יוצקים את הרוטב הזה על פרוסות החזיר על המגש.
הוסף חופן של ארוגולה קצוצה.
מגישים את החזיר עם פלחי לימון.