קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: ג'נובזה מינסטרונה

ארוחת ערב הלילה: ג'נובזה מינסטרונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: Minestrone Genovese. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 443 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עגבניות, אפונה, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ארוחת ערב: אביב Minestrone עם אורז בסמטי חום, ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 4 עד 5 כוסות מים בסיר מרק גדול מעל חום בינוני. לאחר חם, להוסיף כפית מלח וירקות לפי סדר זמן הבישול: תפוחי אדמה, כרישה, סלרי, גזר, עגבניות, שעועית, אפונה, קישואים, או כל ירקות אחרים אתה יכול להשתמש. אם משתמשים בפסטה, מוסיפים אותו 7 עד 10 דקות החוצה, בהתאם לצורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לשלב את השום, בזיליקום, צנוברים, וקצת שמן זית במעבד מזון, בלנדר, או מרגמה ועלי. תהליך לתוך משחה חלקה, הוספת שמן זית לפי הצורך כדי ליצור משחה רופפת. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הסר לקערה ומערבבים את הגבינה, הוספת שמן זית יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מגישים את המרק עם מנה של פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)