קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים

ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים
ארוחת ערב, טוסטאדאס חסילונים חנוקים יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, במנה זו יש: 526 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שרימפס, עגבניות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף Tostadas, ארוחת ערב: עוף Tostadas, ו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן.

הוראות

1
הגדר מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף את שיני שום ועגבניות. צלי, הפיכת הכל מדי פעם עם זוג מלקחיים, עד עגבניות מושחרים על כל הצדדים שום רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
הסר את העגבניות והשום, ולתת להם להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
הסר את העור המושחר מן העגבניות, להחליק את שיני השום הריכות מתוך עורם.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים את שניהם לבלנדר יחד עם צ 'יפוטלה צ' ילה, חומץ ומלח. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מתבלים את השרימפס משני הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים את השמן למחבת גדולה שאינה מקל להגדיר על חום בינוני גבוה. כאשר מנצנץ, להוסיף את השרימפס, ומבשלים עד ורוד, 30 שניות עד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את תערובת העגבניות למחבת עם השרימפס. זה צריך לבעבע בזעם. מערבבים היטב, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הרוטב התעבה, כחמש דקות. לכבות את החום, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
עכשיו הגיע הזמן לבנות את הטוסטדות. קח טוסטדה אחת ומעלה עם ¼ כוס חסה מגורר, שלוש עד ארבע חתיכות של שרימפס, כמה כפות של רוטב עגבניות, טפטוף של קרם, וזריפת כוסברה טרי. חזור על התהליך עם tostadas הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
TostadasTostadas
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.