קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ארוחת ערב הלילה: מרק קינואה עם כמון, פטה, תרד

ארוחת ערב הלילה: מרק קינואה עם כמון, פטה, תרד
נסו ארוחת ערב: תרד, אפונה וסלט גבינת פטה, ארוחת ערב הלילה: סלט קינואה עם תרד שמנת לימון, ו ארוחת ערב הערב: קינואה, חומוס וסלט תרד עם רוטב פפריקה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
במסננת בסדר, לשטוף את קינואה היטב כדי להסיר כל מרירות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים לסיר גדול ומכסים עם 2 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה עד הקינואה מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
ניקוז, שמירה על נוזל הבישול.
4
מוסיפים מים לנוזל כדי להפוך 6 כוסות, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
בסיר מרק בינוני, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את הכמון ותפוחי האדמה. מערבבים היטב לשלב ולהמשיך לבשל כמו טוסט כמון, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
7
מוסיף את מי בישול קינואה לסיר, יחד עם חצי הבצל הירוק. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
החזירו את הקינואה לסיר יחד עם התרד, הבצל הירוק שנותר והכוסברה. מבשלים 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהוסיף את הפטה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם ביצה קצוצה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת