מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את הכמון ותפוחי האדמה. מערבבים היטב לשלב ולהמשיך לבשל כמו טוסט כמון, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
7
מוסיף את מי בישול קינואה לסיר, יחד עם חצי הבצל הירוק. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
החזירו את הקינואה לסיר יחד עם התרד, הבצל הירוק שנותר והכוסברה. מבשלים 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהוסיף את הפטה. מצקת לתוך קערות ומגישים עם ביצה קצוצה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
3 כפות שמן צמחי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות