ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 10 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, חציל, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: רטטוי בסגנון סיני, ארוחת ערב: פיסטו מנצ'גו (רטטוי ספרדי), ו ארוחת ערב: לחם ומרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לאסוף 4 מחבתות בגודל בינוני לכסות את החלק התחתון של כל אחד עם שמן זית. בחר אחד עם צדדים גבוהים יותר כדי להחזיק את כל החומרים לאחר הבישול, ומבשל את החצילים בזה.
מחממים את השמן על חום בינוני-נמוך ומוסיפים שן שום קצוץ לכל מחבת, ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
הוסף ירק לכל סיר. מבשלים את החצילים בעדינות עד שהוא מתרכך והופך קרמי; הבצלים עד רכים ומתחילים לקרמל; העגבניות עד שהעורות מתפצלים אבל הם עדיין מחזיקים את צורתם; הקישואים מעל חום נמוך עד רך, ואז חום גבוה יותר כדי לחמם אותם. מתבלים כל ירק לפי הטעם במלח ופלפל.
כאשר כל הירקות מוכנים, לשלב אותם בסיר אחד ומערבבים בזהירות לשלב. מתבלים שוב לפי הטעם ומוסיפים את הבזיליקום.
בינתיים, טוסט או גריל את פרוסות הלחם ולשפשף את ציפורן הפיצול הנותרת של שום על פני המשטחים שלהם.
טפטוף איתם בשמן זית ומגישים עם ratatouille.