ארוחת ערב הלילה: שלוש-אזעקה טופו עם פטריות צדפות ותרד
ארוחת ערב הלילה: טופו שלוש-אזעקה עם פטריות צדפות ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לך שום, טופו, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: הילד הטוב ביותר Oyster Po ' מחוץ לניו אורלינס, ארוחת ערב הערב: צדפה מטוגנת וכריך בייקון, ו ארוחת ערב: עדשים אדומים וקארי טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטופו במגבת מטבח נקייה ולחץ בעדינות כדי לנסות לספוג כמה שיותר מים ככל האפשר מבלי לשבור את הטופו.
חותכים לקוביות 1/2 אינץ'.
לטאטא יחד את רוטב הסויה, חומץ, דבש, קורנפלור, שמן שומשום, ופלפל אדום כתוש.
מוסיפים את הטופו, ומשלבים בעדינות. להפריש במשך 30 דקות. ואז להסיר את טופו ולנקז. שמור את המרינדה.
הגדר ווק או מחבת ברזל גדולה מעל חום גבוה.
יוצקים את 2 כפות השמן פנימה לסובב את המחבת סביב.
תוסיף את הטופו. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד טופו הוא השחמה, על 2 דקות.
יוצקים את שאר השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות, זנגביל ושום. מערבבים ומבשלים בערך דקה.
מוסיף את התרד ואת המרינדה. מבשלים עד התרד נבול, ולאחר מכן להוסיף את טופו בחזרה.