ארוחת ערב הלילה: שרימפס, Jicama, וסלט מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו ג'יקמה, כוסברה, חרדל דיז' ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו ארוחת ערב הלילה: טאקו צמחוני עם טורטיות Jicama, ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס, ו ארוחת ערב: שרימפס וסלט ביצים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
אם אתה צריך לבשל את השרימפס, למלא סיר בינוני עם מים ולהביא לרתיחה. לזרוק את השרימפס ולבשל במשך שלוש דקות, או עד שרימפס הוא ורוד מאוד.
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, חרדל, קמצוץ של מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. כאשר משולבים, יוצקים את ויניגרט לתוך קערה גדולה, ומערבבים עד משולב היטב. מתבלים עם יותר מלח במידת הצורך.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.