זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו ארוחת ערב הלילה: סטייק צלעות צרוב, בצלצלים מוקפצים ופטריות שיטאקי, ארוחת ערב הלילה: שישה ספייס קולב סטייק, ו סטייק קולב עם שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתבלים את סטייק הקולב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מניחים מחבת 12 אינץ ' עם תחתית כבדה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים כף אחת של השמן ומערבלים אותו סביב המחבת. ברגע שהשמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הסטייק. מבשלים עד שחום היטב על כל הצדדים בינוני-נדיר בצד הפנימי, 10 עד 12 דקות. תנמיך את החום אם זה נראה כאילו הסטייק נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
בזהירות לנקות את המחבת (מחבב הוא כנראה שרוף מדי לשימוש), ולמקם אותו על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את שאר השמן וכף אחת של החמאה. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפטריות יחד עם קמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות מצופות שוקולד
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
הוסף את שאלוט פרוס למחבת. לבשל, לערבב מדי פעם, עד שהם מתרככים, אבל לא חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את חומץ היין האדום למחבת. מערבבים היטב, ומבשלים עד שהוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מתאדה. לאחר מכן יוצקים את ציר העוף ומוסיפים את שאר החמאה. מערבבים היטב עד שהרוטב סמיך ומשיי. כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1/4 כוס שומן חזיר
סוכריות מצופות שוקולד
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
חותכים את הסטייק נגד התבואה לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
11
מוסיפים מיצי בשר שנצברו לרוטב, מערבבים היטב, ולאחר מכן מגישים את הסטייק עם הרוטב.
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.