ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 727 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בירה, מלח ופלפל, ביצה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב: כרוב ניצנים עם צ'וריסו, ו ארוחת ערב: טופו מקורמל עם כרוב ניצנים.
הוראות
1
עבור כרוב ניצנים: להתאים מדפים תנור נמוך באמצע העליון עמדות ביניים וחימום מראש תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
יוצקים שמן קנולה למחבת ברזל גדולה להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מתחיל להבהב להוסיף נבטים לחתוך בצד למטה. מבשלים עד נבטים מתחילים חום על הקרקעית, על 10 דקות. לזרוק נבטים עם כף עץ ולהעביר מחבת לתנור. מבשלים עד ירוק רך ובהיר, כשמונה דקות, תוך ערבוב לאחר ארבע דקות. כבה את התנור והנח נבטים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נבטים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
עבור Rarebit וולשי: למלא סיר בגודל בינוני עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים קערת מתכת גדולה על גבי עבור דוד כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תוסיף חמאה. כשהוא נמס, יוצקים בירה. כאשר הבירה חמה, להקציף בגבינה, הוספת רבע כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
כאשר כל הגבינה נמסה, לאט להוסיף ביצה מוכה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים רוטב ווסטרשייר, מלח, פפריקה, חרדל, פתיתי פלפל אדום. ממשיכים לטאטא, ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מניחים שתי פרוסות לחם על כל צלחת, וכפית על מספיק רוטב גבינה כדי לכסות.