ארוחת ערב: חביתה עם שעועית לבנה ובצל ירוק
אם יש לכם שעועית, שמן זית, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: שעועית לבנה Creamiest עם כרישה, ארוחת ערב: שעועית ירוקה עם נענע ובצל אדום, ו ארוחת ערב: כרובית עם שעועית ירוקה וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת שאינה מקל להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את השעועית ומפרשים אותה בשכבה אחת. מבשלים כ 3 דקות ללא ערבוב, עד שהם פריכים מעט השחמה בצד אחד.
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, ומבשלים 1 דקה. תכבה את החימום ותעביר לקערה.
למחוק את המחבת ולמקם בחזרה על צורב על חום בינוני.
יוצקים 1/2 כף שמן זית. לפצח את כל הביצים לתוך קערה בקלילות להקציף יחד.
יוצקים חצי מהביצים למחבת.
תריץ מרית לאורך קצה הביצים כדי למנוע מהם להידבק. לאחר הקצוות נקבעו אבל באמצע הוא עדיין נוזל, להוסיף חצי שעועית תערובת בצל ירוק. מבשלים עד הביצים באמצע נעשים לטעמך. (אני אוהב את שלי קצת נוזל.) להחליק את הטורטייה על צלחת, מקשטים עם פטרוזיליה, ומתבלים במלח. חזור עם צעד זה עם שאר הביצים.