ארוחת ערב: טריז קרחון עם בייקון חם ורוטב גבינה כחול
אם יש לכם מיץ לימון, רוטב חריף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. מתכונים דומים: טריז קרחון עם בייקון חם רוטב גבינה כחולה, סלט טריז קרחון עם רוטב בייקון חם, ו טריז קרחון עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
מוסיפים מיונז, מיץ לימון, פלפל שחור, רוטב חריף, וחמאה לקערה בינונית.
להקציף לשלב. מערבבים בגבינה כחולה מתפוררת. תניח בצד.
חום כבד תחתית 12 אינץ מחבת נירוסטה מעל חום בינוני ולהוסיף בייקון. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד השחמה ופריך, על 4 דקות.
הסר בייקון ממחבת ולנקז על מגבות נייר.
מניחים טריז אחד של חסה קרחון על צלחת. כפית שתי כפות או כך של ההלבשה על גבי.
מפזרים קצת בייקון ובצל אדום על גבי. חזור עם חמש טריזים שנותרו.