ארוחת ערב: כרוב כבוש ונקניק פפריקש
ארוחת ערב: כרוב כבוש ונקניק Paprikash יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, זרעי קימל, פפריקה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב: עוף פפריקש, ארוחת ערב: צלעות חזיר מוקפצות עם כרוב כבוש, ו ארוחת ערב הלילה: קציצות עוף ממולאות עם בשר חזיר, גבינה וכרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר מרק כבד (תנור הולנדי הוא אידיאלי) ומוסיפים את הבצל, השום והפפריקה. מבשלים מעל חום בינוני עד הבצל הוא רך למדי, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים לרגע כדי להתחיל טיוח השומן שלהם.
מוסיפים את השמיר, זרעי קימל, מרק ומים. מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לשלב היטב. המשך להתבשל, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.