קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ארוחת ערב: מרק אספרגוס עם ביצה על טוסט

ארוחת ערב: מרק אספרגוס עם ביצה על טוסט
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו אספרגוס, לחם ג'בטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: אספרגוס ובייקון על טוסט בחמאה, ארוחת ערב הערב: מרק סרטן אספרגוס (Sup Mang Tay Cua), ו ארוחת ערב: מרק אספרגוס ואורז עם פנקטן ופלפל שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מרק כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, ואז מוסיפים את הסלרי, הבצל והכרישה. זיעה במשך 10-12 דקות עד שהירקות רכים. הימנע מקבל יותר מדי צבע עליהם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד הירקות מבשלים, חותכים את קצות האספרגוס והשמורה. קוצצים את הגבעולים הנותרים ומוסיפים לסיר ברגע שהירקות מבושלים. מכסים במניות עוף, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 20 דקות, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להחזיר את המרק לסיר ולהוסיף את הטיפים אספרגוס. העונה לפי הטעם עם מלח (השתמשתי על 3/4 כף). מבשלים עד שהם מכרז, עוד 7-10 דקות. בינתיים, להביא סיר קטן של מים לרתיחה ולגנוב את הביצים עד שהלבנים נקבעים אבל החלמון הוא עדיין נוזל; טוסט סיבובי באגט בטוסטר או תחת מטאטא.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בגטבגט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מגישים את המרק עם סיבובי הלחם נח על גבי להחזיק את הביצה, וטפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל