ארוחת ערב: מרק סלרי קארי
ארוחת ערב: מרק סלרי קארי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך כמון טחון, שורש סלרי, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: מרק סלרי, ארוחת ערב: מרק עוף בקארי עם גזר, ו ארוחת ערב הערב: מרק גזר קארי סנגל.
הוראות
מחממים את החמאה בסיר גדול או בסיר כבד אחר על אש בינונית עד הקצפה, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל.
לטגן לרגע עד שהוא מתחיל להתרכך, ולאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לבשל עד הבצל רך, 3-5 דקות יותר.
מוסיפים את אבקת הקארי, כמון וקורט של מלח ופלפל ומערבבים היטב לתוך הבצל. מבשלים עד שהטעמים מתחתנים והתבלינים ריחניים אך לא נשרפים, עוד דקה בערך.
מוסיפים את שורש הסלרי והמלאי ומביאים את התערובת לרתיחה, ואז מבשלים עד שהשורש סלרי רך, 15-20 דקות.
לאחר קירור התערובת מעט, להעביר לבלנדר (או להשתמש בבלנדר טבילה) ו מחית עד חלקה. להחזיר מרק לסיר ומערבבים בחלב, חצי וחצי, או שמנת, לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
הגשה מעוטרת בכוסברה או פטרוזיליה.