ארוחת ערב: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל וג'ירדינריה
ארוחת הערב מתכון: נקניק איטלקי עם בצל קרמל, חרדל, ו Giardinerian מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 605 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, נקניקיות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: צלעות חזיר עם שומר מטוגן ובצל מקורמל, ארוחת ערב הלילה: פניני סטייק צלע עם גבינת עיזים ובצל מקורמל, ו ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור להגדרה החמה שלו. לעטוף את הלחמניות בנייר אלומיניום, ומניחים בתנור כדי להתחמם.
יוצקים 1/2 כף שמן צמחי למחבת גדולה המוגדרת על אש בינונית.
תוסיף את הבצלים. מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד שרק מתחיל חום. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד קרמל ורך, על 30 דקות.
עם כ 20 דקות לסיום, יוצקים את חצי כף השמן הנותרת למחבת שנייה ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, אחת עד שתי דקות בצד.
הסר את הנקניקיות ולהעביר אותם למחבת עם הבצל. אפשר להם לסיים את הבישול, כ -15 דקות. הם צריכים להגיע לטמפרטורה פנימית של 150 ° F.
חותכים חריץ בכל לנקניק, לוודא שלא לחתוך את כל הדרך.
הוסף נקניק איטלקי אחד לכל גליל, ומעל כל אחד עם קצת חרדל, כמה כפיות של בצל קרמל, ומספיק giardiniera כמו שאתה אוהב.