ארוחת ערב: סלט אטריות אורז וייטנאמי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו ארוחת ערב היום: אטריות עוף המטוגנות של מינג טסאי, סלט אטריות בקר ואורז וייטנאמי, ו ארוחת ערב: סלט אורז עם פסטו ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. כאשר רותחים, לכבות את החום, לזרוק את אטריות האורז, ולתת להשרות במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה לטאטא יחד את החומץ, הסוכר, רוטב דגים, ומלח עד מומס. לאחר מכן להוסיף את הגזר, בצל ירוק, עשבי תיבול, בוטנים. מערבבים עד בשילוב.
כאשר האטריות ספגו במשך 10 דקות, מיד לנקז במסננת. לשטוף מתחת למים קרים במשך כמה דקות עד מגניב מאוד.
תן לנקז במשך כמה דקות, ולאחר מכן לטפוח עם מגבת לייבוש.
מוסיפים את האטריות לקערה הגדולה. מתבלים במלח במידת הצורך ומגישים.