ארוחת ערב: סלט פול עם טוסט וביצה עלומה
ארוחת ערב הערב: סלט פול עם טוסט וביצה עלומה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 796 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, פול בקליפה, לחם כפרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: פול, אספרגוס וסלט שעועית ירוקה, ארוחת ערב הערב: סלט שן הארי עם ביצים עלומות ובייקון, ו ארוחת ערב הלילה: סלט לחם עם גרגר, פרמזן, וביצה עלומה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני בגודל חצי מלא מים לרתיחה.
מוסיף את פול ולבשל במשך דקה אחת.
הסר עם כף מחוררת, ולשטוף מתחת למים קרים במסננת. לקלף את העורות מפולי fava, ולאחר מכן לחזור למים הרותחים. מבשלים עד רך מעט, כשתי דקות.
מסננים במסננת ומניחים בצד. למלא את הסיר בגודל בינוני באמצע הדרך עם מים, להוסיף את החומץ, ולהחזיר אותו לראש התנור. הפעל חום בינוני ולהביא לרתיחה עדינה.
בינתיים, להוסיף את הבייקון למחבת ברזל יצוק גדולה להגדיר על אש בינונית נמוכה. לבשל עד השומן יש שניתנו ובייקון הוא פריך, כשבע דקות.
הסר עם כפית מחוררת, ולנקז את הבייקון על מגבות נייר.
הפוך את החום לבינוני והוסף כמה שיותר פרוסות לחם שיתאימו בשכבה אחת. מבשלים כל אחד עד משחימים קלות על הקרקעית, ולאחר מכן להעיף ולבשל עד השחמה קלה בצד השני.
הסר לחם והנח בצד. חזור על התהליך עם כל פרוסות הלחם שנותרו.
למחוק את המחבת, ולאחר מכן להוסיף 1 וחצי כפיות של שמן זית. הפעל בינוני חום, וכאשר שמן מנצנץ, להוסיף את פול. מבשלים עד שחום קל, ערבוב מדי פעם, אחת עד שתי דקות.
הסר את פולים fava ולהניח בצד בקערה.
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת ומוסיפים את עגבניות הדובדבן. מבשלים מעל חום בינוני עד עגבניות מתרככות, אחת עד שתי דקות.
הסר את העגבניות מהמחבת ולהעביר לקערה עם פול פול.
שמור על חום בינוני, ולהוסיף את החמאה. ברגע שהוא נמס, להוסיף את האפונה. מבשלים עד מכרז, אחת עד שתי דקות.
מעבירים לקערה עם פול ועגבניות. מתבלים את התערובת במלח ופלפל, ומוסיפים את המטבעה והבזיליקום. מערבבים היטב.
מחלקים את פרוסות הלחם ואת תערובת פול בין ארבע צלחות.
להפחית את החום על סיר בגודל בינוני עד בינוני נמוך. אחד בכל פעם, לפצח ביצה לתוך צלחת רדודה ולאחר מכן להוסיף למים רותחים. מבשלים את הביצים עד הלבנים רק להחזיק יחד, אבל החלמונים עדיין נוזל, כשלוש דקות.
הסר כל עם כפית מחוררת, ויבש בזהירות על מגבות נייר.
מניחים כל ביצה עלומה על גבי פרוסת לחם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מפזרים בייקון ומגישים מיד.