ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל
ארוחת ערב הערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אספרגוס, חרדל דיז'ון, חרדל גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ו סלט עדשים תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עם חרדל חריף-רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים שני סירים גדולים של מים לרתיחה. באחד מהם, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 20 דקות. כאשר נעשה, לנקז ולתת לתפוחי האדמה להתקרר מעט.
חותכים אותם לחתיכות בגודל ביס.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לזרוק את האספרגוס לסיר השני של מים. לבשל במשך כ 3 דקות. ואז להסיר עם מלקחיים בהלם קערה גדולה של מי קרח.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנקז, ויבש. פרוסה בחצי לאורכו.
באותו סיר, מוסיפים את הגזר ומבשלים כ 6 דקות. כאשר נעשה, לנקז במסננת. לזרוק את הגזר בקערה גדולה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז, יבש, ולאחר מכן לזרוק בקערה נקייה.
מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת שני חרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר, ואת רוב האספרגוס. לזרוק עד מצופה.
מגישים עם כמה אספרגוס נוסף על גבי.