קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל

ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל
ארוחת ערב הערב: סלט תפוחי אדמה ואספרגוס עם רוטב חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אספרגוס, חרדל דיז'ון, חרדל גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב הערב: סלט בטטה עם בצל מקורמל ורוטב Guajillo צ'ילה, ארוחת ערב: אספרגוס עם רוטב חרדל קרם פרש ופרושוטו, ו סלט עדשים תפוחי אדמה קלויים ואספרגוס עם חרדל חריף-רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים שני סירים גדולים של מים לרתיחה. באחד מהם, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים 20 דקות. כאשר נעשה, לנקז ולתת לתפוחי האדמה להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
חותכים אותם לחתיכות בגודל ביס.
3
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לזרוק את האספרגוס לסיר השני של מים. לבשל במשך כ 3 דקות. ואז להסיר עם מלקחיים בהלם קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בואו להתקרר לחלוטין, ואז לנקז, ויבש. פרוסה בחצי לאורכו.
5
באותו סיר, מוסיפים את הגזר ומבשלים כ 6 דקות. כאשר נעשה, לנקז במסננת. לזרוק את הגזר בקערה גדולה של מי קרח. כאשר מגניב, לנקז, יבש, ולאחר מכן לזרוק בקערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים יחד את השמנת החמוצה ואת שני חרדל. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר, ואת רוב האספרגוס. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8
מגישים עם כמה אספרגוס נוסף על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות