קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים

ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב: סלמון עם בייקון מעושן וסלט עדשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 991 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח ופלפל, חרדל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט תפוחי אדמה עם סלמון מעושן וחזרת קרם Fraîche, ארוחת ערב: עדשים ומרק בייקון, ו ארוחת ערב הלילה: סלמון מעושן עם שמיר קרם פרש על בייגלה לחמניה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 204°. למלא סיר גדול באמצע הדרך עם מים ולהפוך את החום לגבוה. כאשר רותחים, להוסיף את העדשים. מבשלים עד מכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים במסננת ולאחר מכן להפריש בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בינתיים, להוסיף בייקון קצוץ למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך. ואז להסיר חתיכות עם כף מחורץ, משאיר את השומן מאחור.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים עד ארומטי, בערך דקה אחת. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
תן למחבת להתקרר במשך כמה שניות, ולאחר מכן לטאטא חרדל, מיץ לימון, ו 4 כפות של שמן זית. כאשר חלק, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את הרוטב על עדשים ומוסיפים את בייקון קצוץ מבושל. מערבבים היטב, מוסיפים את הפטרוזיליה, ומתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשיםעדשים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
7
יוצקים הנותרים שתי כפות שמן זית למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל, ולאחר מכן עוברים למחבת ומבשלים עד חום זהוב, אחת עד שתי דקות. להעיף, ולשחום את הצד השני, עוד אחד עד שתי דקות. ואז בזהירות להעביר סלמון לתנור ומבשלים עד סלמון מבושל לחלוטין, חמש עד שמונה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחלקים את תערובת עדשים בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
עדשיםעדשים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.