ארוחת ערב: סלמון עם רוטב הדר
ארוחת ערב: סלמון עם רוטב הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פילה סלמון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו ארוחת ערב: סלט סלמון צרוב עם שאלוט צלוי ורוטב צ'ילה, ארוחת ערב: לינגוויני עם שרימפס צלוי הדר, ו ארוחת ערב: אורז קראקר מצופה טונה עם רוטב הדר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את מיץ התפוזים לרתיחה בסיר קטן ולהפחית 5-7 דקות עד סמיך וסירופי. אתה צריך לקבל על כף.
שלב את זה עם שאר חומרי ההלבשה מלבד השמן בקערת ערבוב.
להקציף לשלב, ואז להוסיף את השמן בזרם איטי, לטאטא כל הזמן, כדי ליצור תחליב. עונה לטעום ולהתאים את החומציות לטעמך עם מיץ לימון.
מחממים גריל וזורקים את הסלמון בשמן, פטרוזיליה, מלח ופלפל. גריל העור בצד הראשון למטה, ואז כמו העור מתחיל לפריך ולפתח סימני גריל, לפנות בזהירות עם מלקחיים ולסיים בישול בצד השני כדי doneness הרצוי, 3 עד 4 דקות בצד על חום גבוה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.