ארוחת ערב: סלמון רדוד שלוק
ארוחת ערב: סלמון רדוד שלוק נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, טימין, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: שמן זית-סלמון עלומה, ארוחת ערב: ביצים שלוקות ים תיכוניות, ו ארוחת ערב הלילה: ראגו מרוקאי עם ביצים עלומות.
הוראות
מתבלים את חתיכות הסלמון במלח ומניחים בצד. בחר מחבת כבדה רק גדולה מספיק כדי להתאים את הסלמון בנוחות בשכבה אחת ולהוסיף את היין, עשבי תיבול, ורק מספיק מים לבוא באמצע חתיכות הסלמון (אבל לא להוסיף אותם עדיין). מתבלים עם קמצוץ מלח טוב ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מיד להפוך את החום נמוך מאוד כך שזה בקושי רותח.
מוסיפים את חתיכות הדגים ומבשלים במשך 3 1/2 דקות (מוסיפים דקה נוספת או שתיים אם משתמשים בסטייקים), ואז בזהירות להפוך את החלקים מעל ומבשלים במשך 3 דקות יותר כדי לסיים. ודא כי המים לא מקבל חם מספיק כדי להרתיח.
הסר את חתיכות הדגים לצלחת חמה ואז להפוך את החום גבוה כדי להפחית את הנוזל בחצי.
להקציף את החמאה ואת העונה כדי לטעום עם מלח ומיץ לימון, במידת הצורך.
יוצקים את הרוטב על הדגים ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה קטנה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.