, המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קנלה, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ארוחת ערב הלילה: חזה עוף ב חפרפרת ג'ינג'ר (שומה דה Jengibre con Pechugas de Pollo), ארוחת ערב: עוף בסגנון קטנזרו, ו ארוחת ערב הלילה: צלעות חזיר עם שומה ורדה (Pipian de Chuletas de Puerco) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את חתיכות העוף לסיר גדול, יחד עם המטבעה, בצל לא מתובל, 2 כפיות מלח, והמים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית עד נמוך. דלג על כל קצף שעולה לפני השטח. מבשלים את השדיים עד שהם לרשום 140° ואת הרגליים פגעו 150°, מדידת עם מדחום בשר. זה צריך לקחת 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בינתיים, מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את העגבניות. באמצעות זוג מלקחיים, להעיף ולהפוך את העגבניות מדי פעם, עד העורות שלפוחיות מושחר בכל רחבי, כעשר דקות. להפריש ולתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן לקלף את העור ומניחים עגבניות בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהוסיף את שיני שום. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד הקרביים רכים, כשמונה דקות. הגדר שום בצד ולתת מגניב, ולאחר מכן להסיר מן עורות במקום בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
בעוד השום הוא צלייה, להוסיף את הגרגרים, canela, וציפורן למחבת כבדה קטנה להגדיר על אש בינונית. לנער את המחבת כל הזמן, וטוסט אותם עד מאוד ריחני, אחד עד שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סוכר אדום גס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
העבר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר העוף נעשה, להסיר שתי כוסות של המניה ולהעביר לקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
מוסיף את הצ ' ילי ולתת לספוג במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
9
יוצקים שתי כפות שמן לסיר גדול להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצלים הקצוצים. מערבבים לעתים קרובות ומבשלים עד שקוף, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
כאשר צ ' ילי נעשה השרייה, להוסיף אותם לבלנדר, יחד עם הנוזל שלהם. מחית את התערובת ביסודיות, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצדדים עם מרית. זה צריך לקחת כמה דקות כדי לעשות את זה. מסננים את התערובת דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה, באמצעות מרית לכפות את הנוזל דרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
12
לנקות את הסיר הגדול, ולאחר מכן להוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן. להפוך את החום בינוני, וכאשר מנצנץ, להוסיף את תערובת צ ' ילה. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מצטמצם והשומן מתחיל להיפרד, כ -15 דקות.