זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ארוחת ערב עם אטריות נקניקיות, ארוחת ערב חזיר עם אטריות מתולתלות, ו ארוחת ערב סטייק ואטריות של 10 דקות.
הוראות
1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; ניקוז. בינתיים מפוררים הודו למחבת טפלון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
3
חזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את המרק, גבינת השמנת והחלב. מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה את האטריות, התירס, הפימינטוס, המלח והפלפל; מבשלים עד לחימום.