ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא אספרגוס, פסטה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה בקיץ עם צנוברים ולימון, ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון, ו ארוחת ערב: סלט עוף חם עם ארוגולה, צלפים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים במחבת על אש בינונית. זה ייקח בערך 1 עד 2 דקות.
יוצקים את שמן הזית למחבת על אש בינונית. תוסיף את השום והאספרגוס. מבשלים עד האספרגוס התרכך, על 4 דקות.
בינתיים, לבשל את הפסטה על פי ההוראות על הקופסה. כאשר זה נעשה, להסיר מן הסיר ולזרוק ישירות לתוך המחבת עם האספרגוס. לבשל לרגע. כבה את החימום.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים עד בשילוב.