ארוחת ערב: פסטה עם טונה, ארוגולה וצ'ילי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, מיץ לימון, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פסטה עם ארוגולן ועגבניות, ארוחת ערב: פסטה עם תירס, ארוגולה ועגבניות, ו ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון.
הוראות
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. שמור כמה מי בישול לפני ניקוז.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה על חום בינוני ולהוסיף את שמן זית, שום, פתיתי פלפל אדום. מבשלים עד השום הוא ריחני, כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף את הטונה לגרוס לתוך פתיתים.
הוסף התזה של פסטה בישול מים כדי ליצור רוטב. מתבלים בטעם מלח, פלפל ומיץ לימון.
מוסיף את הפסטה המבושלת יחד עם התוכן של המחבת בחזרה לתוך הסיר בעבר. לזרוק גם לשלב.
מוסיפים את הארוגולה וממשיכים לזרוק, ומאפשרים לה לנבול, להרטיב עם מי פסטה או שמן זית לפי הצורך.