אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, ארוחת ערב פסטה פיצה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 488 קלוריות . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שימורים של עגבניות, פלפל, נקניק טחון עדין ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה מוצק. תבשיל פסטה פיצה - ארוחת ערב נהדרת של שבוע , ארוחת ערב הערב: Pastan alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי) וארוחת ערב הערב: Pastan alla Burina (פסטה עם רוטב כפרי) דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הנקניק, הפלפל הירוק והבצל עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות קרקרים בטעם חמאה כתוש
מלח (השתמש פחות אם הנקניק מלוח)
1 קילו פסטה בייבי מעטפת, מבושלת אל דנטה
(ארוז) פרמזן מגוררת דק
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ורוד, כחול, צהוב וירוק
2
מוסיפים את הפפרוני, העגבניות, רוטב הספגטי, הפטריות והזיתים; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
היין, בעל השפעה חשובה, מראה אדום אודם עז בטונאליות שלו. הוא מורכב באף עם ניחוחות של פירות יער אדומים, פטל, פטל שחור ודובדבנים בשלים בנוסף לתווים של תבלינים וליקריץ בסיומת. הטעמים בשלים ומתוקים ומתקיימים על ידי טאנינים ניכרים, עגולים ומלאים התומכים במבנה הגמיש והקטיפתי. ארוך ומתמשך, החומציות הטונית שלו היא מאפיין קלאסי של הסנג'ובזה שתורבת ב-Badia a Passignano.