ארוחת ערב: פריטטה עם פפרוני, בזיליקום וזרעי שומר
אם יש לך שום, בצל, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: מרק סקווש ושומר עם זרעי דלעת מסוכרים, ארוחת ערב הערב: פסטה עם טונה, צנוברים, זרעי שומר, צלפים ולימון, ו ארוחת ערב: ברוקולי עם פפרוני ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה ערבוב, לטאטא ביצים עם בזיליקום, זרעי שומר, פלפל שחור, ומלח. מערבבים מוצרלה, תרד, פפרוני, ופרמזן עד בשילוב לחלוטין.
בינוני (10 אינץ') מחבת לא מקל, חום שמן זית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים פלפלים ובצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל זהוב ופלפלים רכים, 5-7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים דקה נוספת, ואז לשפוך תערובת ביצים ומערבבים היטב לשלב עם ירקות.
מחממים מטגן גבוה. מעל חום בינוני, לבשל פריטטה עד פריטטה מפסיק jiggling וצדדים הם רק מתחילים להגדיר, 7-8 דקות, ולאחר מכן להחליק תחת ברוילר 6 אינץ מ אלמנט חימום במשך 2-3 דקות לבשל העליון. לשחרר צדדים עם מרית להחליק על צלחת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.