קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות)

ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ארוחת ערב: פסטה ברוטב עגבניות חומוס, ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב: פסטה עם תירס, עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית לסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את רוטב העגבניות. מבשלים את זה עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4
מוסיפים את המים והחומץ, והופכים את החום לגבוה. כאשר הוא מתחיל לרתוח, מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מעבירים לקערה בגודל בינוני, מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
יוצקים כף אחת של שמן זית למחבת פלדת אל-חלד בגודל 12 אינץ ' המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים בצל ומערבבים היטב. לאחר מצופה בשמן, להפחית את החום נמוך לבשל עד בכבדות קרמל, על 45 דקות עד שעה. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 177°". כמו כן, למלא סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף את העדשים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מבושל, אבל עדיין אל דנטה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
4
לנקז עדשים ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
5
מילוי סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים פסטה ומבשלים על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז פסטה, ולזרוק בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים כף אחת של שמן, וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
יוצקים שתי כפות שמן זית לתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
9
מוסיפים את מקלות הקינמון ומקל עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
הוסף את הל, כמון, ואורז. מערבבים היטב, ומבשלים עד התבלינים הם ארומטיים, וכמחצית האורז הוא אטום. ואז לשפוך במים. מביאים אותו לרתיחה, מערבבים היטב, ואת המכסה את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
11
מניחים בתנור ומבשלים 13 דקות. אם נעשה זאת, להתפתל במזלג, ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
12
מניחים עוד מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
יוצקים ½ כף שמן. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
תן לו לבשל ללא הפרעה במשך כדקה, או עד שהוא פריך בתחתית. לזרוק היטב, ומבשלים עד שהוא קלוי מעט לעיס.
15
מעבירים פסטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
16
הוסף עוד ½ tablspoon של שמן למחבת. כאשר מנצנץ, מוסיפים את העדשים ומבשלים אותם עד שהם קלויים מעט, כ -30 שניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
תעביר אותם לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
18
לגרוף קצת אורז על צלחת. למעלה עם כף פסטה, עדשים, רוטב עגבניות, וכמה בצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עדשיםעדשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל