ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ארוחת ערב: פסטה ברוטב עגבניות חומוס, ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב: פסטה עם תירס, עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את רוטב העגבניות. מבשלים את זה עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מוסיפים את המים והחומץ, והופכים את החום לגבוה. כאשר הוא מתחיל לרתוח, מיד לכבות את החום.
מעבירים לקערה בגודל בינוני, מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד.
יוצקים כף אחת של שמן זית למחבת פלדת אל-חלד בגודל 12 אינץ ' המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים בצל ומערבבים היטב. לאחר מצופה בשמן, להפחית את החום נמוך לבשל עד בכבדות קרמל, על 45 דקות עד שעה. מערבבים לעתים קרובות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 177°". כמו כן, למלא סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
הוסף את העדשים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מבושל, אבל עדיין אל דנטה, על 15 דקות.
לנקז עדשים ולהניח בצד להתקרר.
מילוי סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים פסטה ומבשלים על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז פסטה, ולזרוק בקערה בגודל בינוני.
מוסיפים כף אחת של שמן, וזורקים היטב.
יוצקים שתי כפות שמן זית לתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מוסיפים את מקלות הקינמון ומקל עד ריחני.
הוסף את הל, כמון, ואורז. מערבבים היטב, ומבשלים עד התבלינים הם ארומטיים, וכמחצית האורז הוא אטום. ואז לשפוך במים. מביאים אותו לרתיחה, מערבבים היטב, ואת המכסה את התנור ההולנדי.
מניחים בתנור ומבשלים 13 דקות. אם נעשה זאת, להתפתל במזלג, ומתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים עוד מחבת מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים ½ כף שמן. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפסטה.
תן לו לבשל ללא הפרעה במשך כדקה, או עד שהוא פריך בתחתית. לזרוק היטב, ומבשלים עד שהוא קלוי מעט לעיס.
הוסף עוד ½ tablspoon של שמן למחבת. כאשר מנצנץ, מוסיפים את העדשים ומבשלים אותם עד שהם קלויים מעט, כ -30 שניות בצד.
לגרוף קצת אורז על צלחת. למעלה עם כף פסטה, עדשים, רוטב עגבניות, וכמה בצל מקורמל.