קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות)

ארוחת ערב: קושארי (אורז, עדשים ופסטה ברוטב שום עגבניות)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו ארוחת ערב: פסטה ברוטב עגבניות חומוס, ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה), ו ארוחת ערב: פסטה עם תירס, עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן זית לסיר בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את רוטב העגבניות. מבשלים את זה עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4
מוסיפים את המים והחומץ, והופכים את החום לגבוה. כאשר הוא מתחיל לרתוח, מיד לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מעבירים לקערה בגודל בינוני, מתבלים במלח לפי הטעם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
יוצקים כף אחת של שמן זית למחבת פלדת אל-חלד בגודל 12 אינץ ' המוגדרת בחום בינוני-גבוה. כאשר מנצנץ, מוסיפים בצל ומערבבים היטב. לאחר מצופה בשמן, להפחית את החום נמוך לבשל עד בכבדות קרמל, על 45 דקות עד שעה. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 177°". כמו כן, למלא סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הוסף את העדשים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מבושל, אבל עדיין אל דנטה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
4
לנקז עדשים ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
5
מילוי סיר בגודל בינוני עם מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים פסטה ומבשלים על פי ההוראות על האריזה. כאשר אל דנטה, לנקז פסטה, ולזרוק בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים כף אחת של שמן, וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
יוצקים שתי כפות שמן זית לתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים את מקלות הקינמון ומקל עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
10
הוסף את הל, כמון, ואורז. מערבבים היטב, ומבשלים עד התבלינים הם ארומטיים, וכמחצית האורז הוא אטום. ואז לשפוך במים. מביאים אותו לרתיחה, מערבבים היטב, ואת המכסה את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
11
מניחים בתנור ומבשלים 13 דקות. אם נעשה זאת, להתפתל במזלג, ומתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים עוד מחבת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
יוצקים ½ כף שמן. כאשר מנצנץ, להוסיף את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
14
תן לו לבשל ללא הפרעה במשך כדקה, או עד שהוא פריך בתחתית. לזרוק היטב, ומבשלים עד שהוא קלוי מעט לעיס.
15
מעבירים פסטה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
הוסף עוד ½ tablspoon של שמן למחבת. כאשר מנצנץ, מוסיפים את העדשים ומבשלים אותם עד שהם קלויים מעט, כ -30 שניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
תעביר אותם לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
לגרוף קצת אורז על צלחת. למעלה עם כף פסטה, עדשים, רוטב עגבניות, וכמה בצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עדשיםעדשים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®