ארוחת ערב קציץ בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר קציץ ארוחת ערב. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל, גזר, חזיר מעדנייה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. נסו כיכר לחם ארוחת ערב בכנסייה, קציץ בשר, ו קציץ הבשר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה שלבו את הביצה והחלב. מערבבים פנימה את פירורי הלחם, 1/2 כפית מלח, בצל, טרגון, טימין, אבקת שום ופלפל. מפוררים בשר על תערובת ומערבבים היטב.
על פיסת נייר כסף כבד, טפחו תערובת בקר ל-9-1/2 אינץ'. איקס 6-1 / 2-ב. איקס 1/2-אין. מלבן. למעלה עם חזיר וגבינה.
מגלגלים סגנון ג ' לי-רול, מתחילים בצד קצר ומתקלפים נייר כסף תוך כדי גלגול. חותם התפר ומסתיים.
מקום ב 11-ב. איקס 7-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מסדרים תפוחי אדמה וגזר סביב קציץ בשר.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 30 דקות. הופכים תפוחי אדמה וגזר.
אופים 15-20 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160 ליטר וירקות רכים.