ארטישוק בגריל עם עגבניות מעושנות-מיונז אנצ'ו צ' ילה
ארטישוקים בגריל עם עגבניות מעושנות-אנצ'ו צ' ילה מיונז יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארטישוק גלוב, רתיכת פוסט עגבניות פסטו, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו ארטישוקים עם מיונז עשבי תיבול מעושנים, ארטישוקים עם מיונז עשבי תיבול מעושנים, ו רגל טלה בגריל עם מרינדה אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ארטישוקים עם מספריים כדי להסיר את הקצוות החדים של העלים. להביא 1 עד 2 סנטימטרים של מים להרתיח בסיר גדול.
מוסיפים ארטישוקים, ואדים 30 דקות או עד העלים הפנימיים והלב רכים.
חותכים כל ארטישוק לשניים. חותכים סביב גדילן מטושטש (לחנוק), ולהסיר עם כפית. חצאי ארטישוק גריל 8 עד 10 דקות או עד חם, רווי חמאה וזריפת מלח ופלפל.
מערבבים פסטו ומיונז בקערה קטנה; לשרת בצד.
* הערה: אתה יכול לרכוש את עגבניות מעושנות פסטו ב היצ ' ינגפוסטקום. כדי לעשות גרסה דומה, לשלב 1 כפית פלפל צ ' יפוטלה קצוץ ברוטב אדובו ו 1 כף עגבניות מיובשות טחון בשמן.