ארטישוק בסגנון ג'נובזי
ארטישוק בסגנון ג'נובזי נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארטישוקים, בצל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק, בסגנון רומי, ארטישוק בסגנון רומי, ו ארטישוק ממולא בסגנון סיציליאני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה וכבדה חום 3 כפות שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, הבצלים והשום. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד הפטריות רכות והבצל זהוב.
להעביר את תערובת הפטרייה לקערה בינונית ולתת לתערובת להתקרר מעט.
מוסיפים את הפרושוטו, פטרוזיליה, פרמזן, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
בעדינות לפרק את העלים של ארטישוק גזוז כדי להרחיב מעט את הרווחים בין העלים. ממלאים את תערובת הפטרייה בחללים שבין עלי הארטישוק.
מניחים את הארטישוקים במחבת כבדה, גבוהה צדדית כך שהם מתאימים בנוחות מספיק כדי להישאר זקוף.
יוצקים את היין וכוס 1 של מים לתחתית המחבת.
יוצקים את 1/4 כוס שמן זית על החלק העליון של הארטישוקים.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני גבוה. כסה את המחבת והבא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 45 דקות, עד ארטישוק רך.