תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם וטבילה תרד. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך חרדל, מלח ים, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו תרד חם ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה צלחת 1 ליטר avenproof, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד רך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מערבבים בצל, ארטישוק, ואת 9 המרכיבים הבאים בקערה גדולה, מוסיפים מלח ים ופלפל, ומערבבים לשלב ביסודיות.