ארטישוק עם נקניק ועגבנייה
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוקים ונקניקיות ריגטוני, ריגטוני עם נקניק, ארטישוק ואספרגוס, ו פסטה עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות.
הוראות
הדבר הראשון לעשות הוא קיטור ארטישוק במרק טעים.
שים את הפטרוזיליה, שום, עלי מפרץ, יין, ו 1 של לימונים חצוי בסיר רחב, להוסיף 2 ליטרים של מים, ולהביא לרתיחה. מתבלים את המרק במלח ופלפל. בינתיים להכין את הארטישוקים.
לשטוף את הארטישוקים מתחת למים קרים. באמצעות סכין חיתוך, לקצץ את הקצה התחתון של הגבעול לגלח את הגבעול כדי לחשוף את החלק הרך, הפנימי של הארטישוק. הצמד או לחתוך את עלי הכותרת החיצוניים עד שתגיע העלים הירוקים, הרכים החיוורים במרכז.
תחתוך 1 אינץ ' מהחלק העליון של הארטישוק. חזור עם שאר הארטישוקים.
מניחים את הארטישוקים בנוזל המהביל. כיסוי ומבשלים על בינוני נמוך במשך כ 20 דקות, או עד שאין התנגדות כאשר סכין מוכנס לתוך הבסיס.
הסר את הארטישוקים מן הנוזל הלא חוקי עם מלקחיים. באמצעות כף, בזהירות לגרוף את החנק השעיר מהמרכז ולהשליך. נסה לשמור על הארטישוק שלם כמיטב יכולתך, זה נראה נהדר עבור המצגת.
מניחים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני ומעיל עם 2 כפות של השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הנקניק ומבשלים במשך 5 דקות כדי לדקלם את השומן וחום את הנקניק מעט; הם לא צריכים להיות מבושלים באופן מלא דרך. תוציא את הנקניק מהמחבת ותפרוס אותו.
חותכים את העגבניות לשניים ולאחר מכן לסחוט אותם לתוך קערה למחוץ ביד; לטפטף עם כמה כפות שמן קמצוץ של מלח. לזרוק את פרוסות נקניק בחזרה לתוך המחבת ויוצקים את העגבניות, יחד עם כל מיץ שהצטבר בקערה. מבשלים 3 דקות עד העגבניות להתחיל להישבר ולהתרכך. עכשיו הגיע הזמן שהארטישוקים יכנסו לשם. לקנן את היופי הקטן הזה לתוך תערובת נקניק ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, סוחטים מיץ לימון כדי להאיר את הטעם, ומגישים.