קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

ארטישוק עם נקניק ועגבנייה

ארטישוק עם נקניק ועגבנייה
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוקים ונקניקיות ריגטוני, ריגטוני עם נקניק, ארטישוק ואספרגוס, ו פסטה עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
הדבר הראשון לעשות הוא קיטור ארטישוק במרק טעים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2
שים את הפטרוזיליה, שום, עלי מפרץ, יין, ו 1 של לימונים חצוי בסיר רחב, להוסיף 2 ליטרים של מים, ולהביא לרתיחה. מתבלים את המרק במלח ופלפל. בינתיים להכין את הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לשטוף את הארטישוקים מתחת למים קרים. באמצעות סכין חיתוך, לקצץ את הקצה התחתון של הגבעול לגלח את הגבעול כדי לחשוף את החלק הרך, הפנימי של הארטישוק. הצמד או לחתוך את עלי הכותרת החיצוניים עד שתגיע העלים הירוקים, הרכים החיוורים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
תחתוך 1 אינץ ' מהחלק העליון של הארטישוק. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
5
מניחים את הארטישוקים בנוזל המהביל. כיסוי ומבשלים על בינוני נמוך במשך כ 20 דקות, או עד שאין התנגדות כאשר סכין מוכנס לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
הסר את הארטישוקים מן הנוזל הלא חוקי עם מלקחיים. באמצעות כף, בזהירות לגרוף את החנק השעיר מהמרכז ולהשליך. נסה לשמור על הארטישוק שלם כמיטב יכולתך, זה נראה נהדר עבור המצגת.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מניחים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני ומעיל עם 2 כפות של השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את הנקניק ומבשלים במשך 5 דקות כדי לדקלם את השומן וחום את הנקניק מעט; הם לא צריכים להיות מבושלים באופן מלא דרך. תוציא את הנקניק מהמחבת ותפרוס אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
חותכים את העגבניות לשניים ולאחר מכן לסחוט אותם לתוך קערה למחוץ ביד; לטפטף עם כמה כפות שמן קמצוץ של מלח. לזרוק את פרוסות נקניק בחזרה לתוך המחבת ויוצקים את העגבניות, יחד עם כל מיץ שהצטבר בקערה. מבשלים 3 דקות עד העגבניות להתחיל להישבר ולהתרכך. עכשיו הגיע הזמן שהארטישוקים יכנסו לשם. לקנן את היופי הקטן הזה לתוך תערובת נקניק ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס, סוחטים מיץ לימון כדי להאיר את הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו