קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ארטישוק פרמזן מלית

ארטישוק פרמזן מלית
מלית מחמצת פרמזן ארטישוק עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. נסו ארטישוק פרמזן מלית, ארטישוק פרמזן מלית, ו ארטישוק פרמזן מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב-12 אינץ'. מחבת על אש גבוהה, מבשלים פטריות, חמאה, בצל, סלרי ושום, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהירקות משחימים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטריותפטריות
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
יוצקים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים מעט מרק למחבת ומערבבים כדי לגרד חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים 2 כוסות מרק לקערה ומוסיפים לחם, לבבות ארטישוק, פרמזן, תיבול עופות ורוזמרין; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
פרמזןפרמזן
רוזמריןרוזמרין
לחםלחם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. הפוך היטב במילוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מילוימילוי
7
מוסיפים ביצה ומקציפים במזלג לתערובת; מערבבים ביצה עם מלית.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ביצהביצה
8
מחממים תנור ל 325 כדי 350 (טמפרטורת שימוש טורקיה דורש; ראה הערה להלן). כפית מלית לתוך רדוד 3-קראט. (9-על ידי 13-ב.) תבשיל. עבור מלית לחה, מכסים בנייר כסף, עבור מלית קרום, לא לכסות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
אופים עד חם (לפחות 150 במרכז) או שחום קלות, כ 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הפוך קדימה: עד 1 יום קדימה, לעשות מלית, לשים קדרה, לכסות, צמרמורת. אפשר בערך 1 שעה לאפות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הערה: עבור תרנגולי הודו 10-13 ק ג., תנור / מנגל הטמפרטורה צריכה להיות 350; עבור תרנגולי הודו 14 ק ג. ושוב, טמפרטורת תנור / מנגל צריכה להיות 32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור