קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

ארטישוק צלוי, מטבל לימון ושום

ארטישוק צלוי, מטבל לימון ושום
ארטישוק קלוי, מטבל לימון ושום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 368 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארטישוק צלוי שלם עם מטבל לימון שום קלוי, תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים ולהוסיף חצי לימון לקערה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ את הגבעול עד 1 אינץ ' ולשבור את כל העלים החיצוניים הקשים. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני השלישים העליונים של הארטישוק. עם כפית, לגרוף את לחנוק פרוותי. מקלפים את הארטישוק, מסירים את כל העור הירוק הכהה ומוסיפים אותו לקערה של מים חומציים. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
חותכים כל ארטישוק לשמונים. רבע חצי לימון הנותרים ולהסיר את הזרעים. בקערה, לזרוק את הארטישוקים עם חתיכות לימון, שום, שמן זית ותימין. מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים על תבנית אפייה גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים את הארטישוקים במשך כ 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
תן להתקרר מעט ולהשליך את הקורנית. לקצוץ בגסות 8 של חתיכות ארטישוק קלוי ושמורה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מקלפים את השום; מניחים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
מוסיפים את שאר הארטישוק הקלוי וחתיכות לימון; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
9
מוסיפים את המיונז ואת גבינת שמנת ומעבדים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
10
מוסיפים את הארטישוקים הקצוצים השמורים ואת הדופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
11
מורחים את הטבילה בשכבה זוגית בתבנית אפייה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם והחמאה; מפזרים על לטבול.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
אופים במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך והציפוי הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מגישים עם קרקרים או שבבי בייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס
לכריכהלכריכה
15
הפוך קדימה: לטבול ארטישוק ניתן להכין דרך שלב 3 ומקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מטבל ארטישוקמטבל ארטישוק