קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

ארטישוק צלוי, מטבל לימון ושום

ארטישוק צלוי, מטבל לימון ושום
ארטישוק קלוי, מטבל לימון ושום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 368 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארטישוק צלוי שלם עם מטבל לימון שום קלוי, תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים ולהוסיף חצי לימון לקערה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ את הגבעול עד 1 אינץ ' ולשבור את כל העלים החיצוניים הקשים. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני השלישים העליונים של הארטישוק. עם כפית, לגרוף את לחנוק פרוותי. מקלפים את הארטישוק, מסירים את כל העור הירוק הכהה ומוסיפים אותו לקערה של מים חומציים. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4
חותכים כל ארטישוק לשמונים. רבע חצי לימון הנותרים ולהסיר את הזרעים. בקערה, לזרוק את הארטישוקים עם חתיכות לימון, שום, שמן זית ותימין. מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים על תבנית אפייה גדולה ולא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים את הארטישוקים במשך כ 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן להתקרר מעט ולהשליך את הקורנית. לקצוץ בגסות 8 של חתיכות ארטישוק קלוי ושמורה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מקלפים את השום; מניחים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים את שאר הארטישוק הקלוי וחתיכות לימון; דופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
9
מוסיפים את המיונז ואת גבינת שמנת ומעבדים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
10
מוסיפים את הארטישוקים הקצוצים השמורים ואת הדופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
11
מורחים את הטבילה בשכבה זוגית בתבנית אפייה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם והחמאה; מפזרים על לטבול.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך והציפוי הוא זהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים עם קרקרים או שבבי בייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגל צ ' יפסבייגל צ ' יפס
לכריכהלכריכה
15
הפוך קדימה: לטבול ארטישוק ניתן להכין דרך שלב 3 ומקורר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מטבל ארטישוקמטבל ארטישוק