ארטישוק צלוי, מטבל לימון ושום
ארטישוק קלוי, מטבל לימון ושום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 368 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, מיונז, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ארטישוק צלוי שלם עם מטבל לימון שום קלוי, תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט חצי לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים ולהוסיף חצי לימון לקערה. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקצץ את הגבעול עד 1 אינץ ' ולשבור את כל העלים החיצוניים הקשים. באמצעות סכין חדה, לחתוך את שני השלישים העליונים של הארטישוק. עם כפית, לגרוף את לחנוק פרוותי. מקלפים את הארטישוק, מסירים את כל העור הירוק הכהה ומוסיפים אותו לקערה של מים חומציים. חזור עם שאר הארטישוקים.
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
חותכים כל ארטישוק לשמונים. רבע חצי לימון הנותרים ולהסיר את הזרעים. בקערה, לזרוק את הארטישוקים עם חתיכות לימון, שום, שמן זית ותימין. מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים על תבנית אפייה גדולה ולא דביקה.
אופים את הארטישוקים במשך כ 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הזהב במכרז.
תן להתקרר מעט ולהשליך את הקורנית. לקצוץ בגסות 8 של חתיכות ארטישוק קלוי ושמורה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מקלפים את השום; מניחים במעבד מזון.
מוסיפים את שאר הארטישוק הקלוי וחתיכות לימון; דופק עד קצוץ דק.
מוסיפים את המיונז ואת גבינת שמנת ומעבדים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הארטישוקים הקצוצים השמורים ואת הדופק רק עד בשילוב.
מורחים את הטבילה בשכבה זוגית בתבנית אפייה רדודה קטנה.
בקערה קטנה, מערבבים את פירורי הלחם והחמאה; מפזרים על לטבול.
אופים במשך 20 דקות, או עד מחומם דרך והציפוי הוא זהב.
מגישים עם קרקרים או שבבי בייגל.
הפוך קדימה: לטבול ארטישוק ניתן להכין דרך שלב 3 ומקורר עד 3 ימים.