ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, הליבוט קלוי עם שומר וקרוטונים, ו הליבוט קלוי עם סלסה שומר אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לתוך המים המלוחים. זרוק את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
לימון
קונכיות פסטה
מיץ
מים
3
מוסיפים את לבבות הארטישוק, גזר ושומר. מבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוק
ירק
גזר
שומר
4
מסננים וממרחים על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מתבלים את סטייקים הדגים משני הצדדים עם מלח ופלפל ואז מתבלים כל סטייק עם כפית של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
סטייק.
עשבי תיבול
דגים
6
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט כבדה וחסינה מעל חום בינוני-גבוה עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיף את הדג לצרוב במשך כ 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
8
הסר את הדג לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
דגים
9
החלף את המחבת על חום בינוני גבוה ולהוסיף ארטישוק, גזר, שומר. מתבלים במלח ופלפל ובכפית הנותרים herbes de Provence. לטחון עד חום, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח ופלפל
ארטישוק
גזר
שומר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מסדרים את הדגים על גבי הירקות ומניחים את המחבת, חשופה, בתנור כדי לסיים את הבישול, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
11
כאשר מבושלים, להסיר את הדגים וירקות מגש חם לשמור על חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירק
רוטב
דגים
12
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל החתיכות השחומות מלמטה ובצדדים של המחבת. מבשלים עד מופחת על ידי כשני שלישים (זה רוטב brothy).
מרכיבים שתצטרך
רוטב
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מערבבים את עלי השומר ואת החמאה, אם משתמשים. טעם לתיבול ושופכים על הדגים.