קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת

ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת
ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, הליבוט קלוי עם שומר וקרוטונים, ו הליבוט קלוי עם סלסה שומר אשכוליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לתוך המים המלוחים. זרוק את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיץמיץ
מיםמים
3
מוסיפים את לבבות הארטישוק, גזר ושומר. מבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
ירקירק
גזרגזר
שומרשומר
4
מסננים וממרחים על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מתבלים את סטייקים הדגים משני הצדדים עם מלח ופלפל ואז מתבלים כל סטייק עם כפית של עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
עשבי תיבולעשבי תיבול
דגיםדגים
6
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט כבדה וחסינה מעל חום בינוני-גבוה עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הדג לצרוב במשך כ 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
8
הסר את הדג לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
9
החלף את המחבת על חום בינוני גבוה ולהוסיף ארטישוק, גזר, שומר. מתבלים במלח ופלפל ובכפית הנותרים herbes de Provence. לטחון עד חום, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח ופלפלמלח ופלפל
ארטישוקארטישוק
גזרגזר
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מסדרים את הדגים על גבי הירקות ומניחים את המחבת, חשופה, בתנור כדי לסיים את הבישול, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
כאשר מבושלים, להסיר את הדגים וירקות מגש חם לשמור על חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
רוטברוטב
דגיםדגים
12
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל החתיכות השחומות מלמטה ובצדדים של המחבת. מבשלים עד מופחת על ידי כשני שלישים (זה רוטב brothy).
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מערבבים את עלי השומר ואת החמאה, אם משתמשים. טעם לתיבול ושופכים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
שומרשומר
דגיםדגים
14
מגישים באופן מיידי.