ארטישוק, תפוחי אדמה וסראנו טורטילה
ארטישוק, תפוחי אדמה, סראנו Tortillan נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך לבבות ארטישוק, פלפלים קלויים בבקבוקים, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טורטיה תפוחי אדמה וארטישוק, סלט ארטישוק ופטרוזיליה מגולח עם נקניק סראנו, ו סמוקי פילה עם סראנו-פפאיה סלסן וסראנו-מנטה-כוסברה צ'אטני.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בקוביות בסיר עם מספיק מים מלוחים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, להסיר את תפוחי האדמה, לנקז ביסודיות ולהתפזר על גיליון אפייה להתייבש באוויר.
הגדר מתלה כ 6 אינץ ' ממקור החום ולחמם מראש את broiler.
מחממים את שמן הזית במחבת 10 אינץ ' או מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את לבבות הארטישוק ומבשלים, משליכים, עד שהם משחימים קלות, כ 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ואז את שאלוט ואת הקורנית. התאם את החום לנמוך ומבשל עד טימין מריח טעים ואת שאלוט לרכך, על 2 דקות. תפוחי האדמה לא צריכים להיות חומים. מערבבים את החזיר וזורקים עוד דקה, רק עד שהוא מתפורר. לגרד את תערובת הירקות חזיר לתוך קערה ולנגב את המחבת נקי עם צרור של מגבות נייר.
מחממים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה מפסיקה להקציף. הטה את המחבת כדי לוודא שהתחתית והצדדים מצופים היטב.
יוצקים את הביצים. לנער את המחבת תוך ערבוב הביצים עם כף עץ או מרית עמיד בחום. הרם את הקצוות של טורטייה כפי שהם להגדיר, לתת את הביצים גלם לרוץ לתוך החלל הריק. המשך עד שלא תהיה יותר ביצה נוזלית.
מורחים את הירקות והחזיר באופן שווה על הביצים הרכות, מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים את החום ומפזרים את הגבינה.
שים את הטורטייה תחת המטאטאים ומטגנים עד חום זהוב ובובי, 3 עד 4 דקות. סלייד טורטיה מהמחבת על מגש גדול.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.