ארטישוקים ממולאים בעוף
ארטישוק ממולא עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם גבינת רומנו, פטרוזיליה, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מצוין. נסו חזה עוף ממולא בפונטנה, ארטישוק ומיובש בשמש, חזה עוף ממולא בארטישוק לימון וגבינה עיזים, ו חזה עוף ממולא בארטישוקים, לימון וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ארטישוק על ידי צולל אותם למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצות גזע, לקצץ 1/2 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק.
הסר כל עלים תחתונים רופפים. עם מספריים, לקצץ רבע מכל עלה חיצוני. לשפשף צמרות וקצוות של עלים עם טריזי לימון כדי למנוע שינוי צבע.
מניחים ארטישוקים בתנור הולנדי; מוסיפים מים לעומק של 2 אינץ'. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד ארטישוק רך.
מורחים עלים בנפרד; לגרד מרכזים גדילן מטושטשת (חונק) עם כף, ולהשליך. תניח את הארטישוקים בצד.
מערבבים היטב את העוף ואת 7 המרכיבים הבאים בקערה גדולה; מערבבים היטב. תערובת עוף בכפית באופן שווה לתוך חללי ארטישוק. סדר ארטישוקים בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ'.
יוצקים מרק לתוך צלחת סביב ארטישוקים. מכסים ואופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ומפזרים גבינה; אופים 10 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מפזרים 1/4 כוס פטרוזיליה, ומגישים עם פרוסות לימון, אם תרצה בכך.