קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

ארנב וכופתאות

ארנב וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארנב וכופתאות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם יין, חלב חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חור הארנב, Cacciatore ארנב, ו לזניה ארנב (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים ארנבות וצור.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הוסף mirepoix, ו caramelize קלות. תהרסי את המחבת עם היין.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להוסיף מלאי ומבשלים עד ארנב הוא מכרז. מגניב לקטוף את הבשר מהעצמות. שמור את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
מיץמיץ
מלאימלאי
בשרבשר
4
לצרוב ירקות בחמאה מסוימת, על מקל 1/4 עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חמאהחמאה
5
מוסיף את עשבי תיבול ושום ויין. להפחית au sec (עד פאן הוא כמעט יבש).
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים 1/2 מקל חמאה ומערבבים להמיס מבלי לשבור. מערבבים בקמח עד incorporated. מערבבים בהדרגה מיץ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיץמיץ
7
מבשלים כ -30 דקות עד טעם roux נעלם.
8
מוסיפים בשר ארנב הרים ועונה, לפי הטעם, עם מלח, פלפל, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
טימין מיובשטימין מיובש
בשר ארנבבשר ארנב
רוטב חריףרוטב חריף
פלפלפלפל
מלחמלח
9
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מערבבים את כל החומרים יבשים.
11
מערבבים את כל החומרים הרטובים.
12
מערבבים את 2 יחד ערבוב מעט ככל האפשר.
13
יוצקים את התבשיל החם בתבנית תבשיל גדולה ושחרר כופתאות בגודל כדור גולף בכל רחבי החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד מבעבע בקצוות ואת הכופתאות הפכו חום זהוב על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1מקלותחמאה, מחולקתחמאה, מחולקת12 כפיות אבקת שוםחמאה מומסתחמאה מומסת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות גזרקוביות גזר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות סלריקוביות סלרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות שורש סלריקוביות שורש סלרי1גלונים(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)10שרימפס וורידיםטימין מיובשטימין מיובש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום קצוץשום קצוץ1צביטהקמצוץ אדמה קאייןקמצוץ אדמה קאיין1צביטהקמצוץ אגוז מוסקטקמצוץ אגוז מוסקט10שרימפס וורידיםרוטב חריףרוטב חריף1גלוניםmirepoix (2 חלקי בצל, 1 חלק גזר וסלרי 1 חלק)mirepoix (2 חלקי בצל, 1 חלק גזר וסלרי 1 חלק)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוביות בצלקוביות בצל2ארנבות שלמותארנבות שלמות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי רוזמרין קצוץ טריעלי רוזמרין קצוץ טרי1צביטהקמצוץ מרווהקמצוץ מרווה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי מרווה קצוצים טרייםעלי מרווה קצוצים טריים10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרי קצוץ עלי טימיןטרי קצוץ עלי טימין4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרלפת קוביותלפת קוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )10שרימפס וורידיםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר