ארנב וכופתאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארנב וכופתאות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. אם יש לכם יין, חלב חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חור הארנב, Cacciatore ארנב, ו לזניה ארנב (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים ארנבות וצור.
הוסף mirepoix, ו caramelize קלות. תהרסי את המחבת עם היין.
להוסיף מלאי ומבשלים עד ארנב הוא מכרז. מגניב לקטוף את הבשר מהעצמות. שמור את המיץ.
לצרוב ירקות בחמאה מסוימת, על מקל 1/4 עד השחמה קלה.
מוסיף את עשבי תיבול ושום ויין. להפחית au sec (עד פאן הוא כמעט יבש).
מוסיפים 1/2 מקל חמאה ומערבבים להמיס מבלי לשבור. מערבבים בקמח עד incorporated. מערבבים בהדרגה מיץ שמורות.
מבשלים כ -30 דקות עד טעם roux נעלם.
מוסיפים בשר ארנב הרים ועונה, לפי הטעם, עם מלח, פלפל, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ותימין מיובש.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את כל החומרים יבשים.
מערבבים את כל החומרים הרטובים.
מערבבים את 2 יחד ערבוב מעט ככל האפשר.
יוצקים את התבשיל החם בתבנית תבשיל גדולה ושחרר כופתאות בגודל כדור גולף בכל רחבי החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות או עד מבעבע בקצוות ואת הכופתאות הפכו חום זהוב על גבי.