קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ארנב מטוגן בשיכר בלגי

ארנב מטוגן בשיכר בלגי
מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש בצל, פלפל, קמח כל המטרה, חרדל גרגר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו חזה בריסקט בלגי דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים חתיכות ארנב על מגש, מפזרים את שני הצדדים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
מלח כשרמלח כשר
2
בואו לשבת במשך 30 דקות עד שעה.
3
דל ארנב עם קמח, חום בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ארנב שלםארנב שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מניחים קמח על צלחת. לדלות חתיכות ארנב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני (גדול מספיק כדי להתאים חתיכות ארנב בשכבה אחת). לאחר החמאה נמסה קצף, להוסיף את חתיכות הארנב בשכבה אחת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
חום בצד אחד מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות. ואז להפוך את החתיכות מעל וחום בצד השני.
7
הסר לצלחת.
8
חום את הבצל, להוסיף שום טימין: 
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
9
מוסיפים את הבצלים החתוכים לסיר, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שחומים קלות, משפשפים ומשחימים חתיכות ארנב מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מוסיפים שיני שום וקורנית, מבשלים עד שהבצל רך והשום ריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
11
מוסיפים שיכר, ואז מלאי, מלח, פלפל: מגבירים את החום לגובה ומוסיפים את השיכר הבלגי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלאימלאי
מלחמלח
איילאייל
12
תן לזה להתבשל דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את המניה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
13
מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלחמלח
1
מניחים את שורש הסלרי לקוביות על הבצל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
בצלבצל
2
מניחים את חתיכות הארנב השחומות על שורש הסלרי. להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. לבשל במשך 45 דקות, או עד הארנב הוא רק מבושל דרך ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
CeleriacCeleriac
ארנב שלםארנב שלם
1
הסר חתיכות ארנב מהסיר ולשמור חם על מגש. להגדיל את החום גבוה ולהפחית את הנוזל בשליש. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל והסוכר. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל בצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר ארנבבשר ארנב
חרדלחרדל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
החזירו את הבשר לרוטב בסיר: פרוסו את חתיכות הבשר של הארנב לרצועות וחזרו לסיר. הסר כל בשר זמין מהחלק האחורי והחזה והחזר בשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הוסף את חתיכות ההגשה לסיר. לכסות ולתת לחמם מחדש לרגע.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
מפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
2
מגישים עם לחם פריך, אטריות ביצים, או פילאף אורז, יחד עם כמה שיכר בלגי.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
אטריות ביציםאטריות ביצים
אורזאורז
איילאייל