מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש בצל, פלפל, קמח כל המטרה, חרדל גרגר. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ארנב מטוגן בשיכר בלגי, ו חזה בריסקט בלגי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מניחים חתיכות ארנב על מגש, מפזרים את שני הצדדים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
מלח כשר
2
בואו לשבת במשך 30 דקות עד שעה.
3
דל ארנב עם קמח, חום בחמאה:
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ארנב שלם
קמח לכל מטרה
4
מניחים קמח על צלחת. לדלות חתיכות ארנב בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
קמח לכל מטרה
5
מחממים שמן וחמאה בתנור הולנדי גדול בחום בינוני (גדול מספיק כדי להתאים חתיכות ארנב בשכבה אחת). לאחר החמאה נמסה קצף, להוסיף את חתיכות הארנב בשכבה אחת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
6
חום בצד אחד מבלי לערבב במשך 5 עד 6 דקות. ואז להפוך את החתיכות מעל וחום בצד השני.
7
הסר לצלחת.
8
חום את הבצל, להוסיף שום טימין:
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
טימין
9
מוסיפים את הבצלים החתוכים לסיר, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שחומים קלות, משפשפים ומשחימים חתיכות ארנב מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוסיפים שיני שום וקורנית, מבשלים עד שהבצל רך והשום ריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
טימין
11
מוסיפים שיכר, ואז מלאי, מלח, פלפל: מגבירים את החום לגובה ומוסיפים את השיכר הבלגי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלאי
מלח
אייל
12
תן לזה להתבשל דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את המניה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
13
מוסיפים חצי כפית מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח
1
מניחים את שורש הסלרי לקוביות על הבצל בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
בצל
2
מניחים את חתיכות הארנב השחומות על שורש הסלרי. להביא לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום כדי לשמור על רתיחה נמוכה מאוד. לבשל במשך 45 דקות, או עד הארנב הוא רק מבושל דרך ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנב
Celeriac
ארנב שלם
1
הסר חתיכות ארנב מהסיר ולשמור חם על מגש. להגדיל את החום גבוה ולהפחית את הנוזל בשליש. לאחר מכן, להפחית את החום נמוך, מערבבים את החרדל והסוכר. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל בצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בשר ארנב
חרדל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
החזירו את הבשר לרוטב בסיר: פרוסו את חתיכות הבשר של הארנב לרצועות וחזרו לסיר. הסר כל בשר זמין מהחלק האחורי והחזה והחזר בשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלם
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הוסף את חתיכות ההגשה לסיר. לכסות ולתת לחמם מחדש לרגע.
ציוד שתשתמש בו
סיר
1
מפזרים פטרוזיליה קצוצה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
2
מגישים עם לחם פריך, אטריות ביצים, או פילאף אורז, יחד עם כמה שיכר בלגי.