ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל
ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1650 קלוריות, 232 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. אם יש לכם פלפל קאיין, כרישה, חלצי ארנב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב, ארנב עם ירקות אביב-קוקוט פרינטני אוררה דה לאפין, ו ניוקי עם ירקות אביב (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממליחים ומפלפלים את חלצי הארנב. במחבת מטגן גדולה מחממים שמן וחמאה על אש גבוהה. צורבים את החלציים מכל הצדדים ואז מבשלים עד לבינוניות בינונית כ -2 דקות נוספות. הניחו בצד ושמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ארנב שלם
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעל חום בינוני באמצעות מחבת גדולה ומטגנים, מוסיפים שמן זית וחמאה. קרמל את הניוקי משני הצדדים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות מורל מוקפצות, בצל, שעועית פאבה,
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורל
פול
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
אפונה טרייה, שרכים של כינור וכרישה פראית.
מרכיבים שתצטרך
Fiddleheads
אפונה טרייה
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים שום ושאלוט וממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
6
מוסיפים ציר עוף מעט בכל פעם ומצמצמים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
7
מוסיפים פטרוזיליה, שמנת כבדה, פרמזן, שמן כמהין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן כמהין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
8
מחממים את קצף המורל ומחית התרד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
על אש בינונית בסיר בינוני מטגנים שום, שאלוט, מורל, כרישה ובצל בחמאה עד שהם רכים מאוד כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
פטריות מורל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים ציר עוף. מביאים לרתיחה תחת אש גבוהה. כשמדובר לרתיחה מוסיפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
11
מסירים מהאש ומחית בבלנדר. מלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
על אש בינונית בסיר בינוני מוסיפים חמאה ומקפיצים בצל וכרישה כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים ציר עוף, מביאים לרתיחה ואז מכניסים לבלנדר עם תרד. מחית עד לקבלת תערובת חלקה ומעבירים לקערה. מתבלים במלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מניחים את הקערה על אמבט קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול. זה שומר על צבע ירוק בהיר. שומרים במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.