קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל

ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל
ארנב צעיר קלוי עם ניוקי ופריקסה של ירקות אביב, מחית תרד וקצף מורל עשויים להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1650 קלוריות, 232 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. אם יש לכם פלפל קאיין, כרישה, חלצי ארנב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה די טוב. נסו ניוקי עם פטריות מורל ואפונת אביב, ארנב עם ירקות אביב-קוקוט פרינטני אוררה דה לאפין, ו ניוקי עם ירקות אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממליחים ומפלפלים את חלצי הארנב. במחבת מטגן גדולה מחממים שמן וחמאה על אש גבוהה. צורבים את החלציים מכל הצדדים ואז מבשלים עד לבינוניות בינונית כ -2 דקות נוספות. הניחו בצד ושמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ארנב שלםארנב שלם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מעל חום בינוני באמצעות מחבת גדולה ומטגנים, מוסיפים שמן זית וחמאה. קרמל את הניוקי משני הצדדים במשך כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ניוקיניוקי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פטריות מורל מוקפצות, בצל, שעועית פאבה,
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
פולפול
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
אפונה טרייה, שרכים של כינור וכרישה פראית.
מרכיבים שתצטרך
FiddleheadsFiddleheads
אפונה טרייהאפונה טרייה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מוסיפים שום ושאלוט וממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מוסיפים ציר עוף מעט בכל פעם ומצמצמים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
7
מוסיפים פטרוזיליה, שמנת כבדה, פרמזן, שמן כמהין ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שמן כמהיןשמן כמהין
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
מחממים את קצף המורל ומחית התרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
9
על אש בינונית בסיר בינוני מטגנים שום, שאלוט, מורל, כרישה ובצל בחמאה עד שהם רכים מאוד כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פטריות מורלפטריות מורל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים ציר עוף. מביאים לרתיחה תחת אש גבוהה. כשמדובר לרתיחה מוסיפים שמנת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
11
מסירים מהאש ומחית בבלנדר. מלח ופלפל, לפי הטעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
על אש בינונית בסיר בינוני מוסיפים חמאה ומקפיצים בצל וכרישה כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מוסיפים ציר עוף, מביאים לרתיחה ואז מכניסים לבלנדר עם תרד. מחית עד לקבלת תערובת חלקה ומעבירים לקערה. מתבלים במלח, פלפל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מניחים את הקערה על אמבט קרח כדי להפסיק את תהליך הבישול. זה שומר על צבע ירוק בהיר. שומרים במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1אוראו ממולאים כפולים1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון6שרימפס וורידיםפלפל קאייןפלפל קאיין2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנבטי אפונה, לקישוטנבטי אפונה, לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפולפול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרfiddlehead שרכיםfiddlehead שרכים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון42ניוקי מוכןניוקי מוכן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה (חלק לבן בלבד)כרישה (חלק לבן בלבד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה, שטופה וקצוצה (חלק לבן בלבד)כרישה, שטופה וקצוצה (חלק לבן בלבד)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה פראית, שטופה וחתוכה לרצועות 1 1/2 אינץכרישה פראית, שטופה וחתוכה לרצועות 1 1/2 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות מורל טריות, מוקפצות 1 כפית שמן זית וחמאה עם 1 כפית שאלוט קצוץ ו 1/2 כפית שום קצוץפטריות מורל טריות, מוקפצות 1 כפית שמן זית וחמאה עם 1 כפית שאלוט קצוץ ו 1/2 כפית שום קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות מורל טריות, שטופות ומיובשותפטריות מורל טריות, שטופות ומיובשות11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובששמן זית טהורשמן זית טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל טחוןבצל טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת11 כף אורגנו מיובש1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה מתוקה טרייה, מופגזת ומבושלת במים מומלחים, ואז מזועזעת באמבט קרחאפונה מתוקה טרייה, מופגזת ומבושלת במים מומלחים, ואז מזועזעת באמבט קרח6חלצי ארנבחלצי ארנב6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל11 כף אורגנו מיובששאלוט טחוןשאלוט טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרד, מבושל במים מומלחים ואז המום באמבט קרחתרד, מבושל במים מומלחים ואז המום באמבט קרח1בצל אביב, פרוס ומקורמל בכפית 1 שמן זית וכפית 1 חמאהבצל אביב, פרוס ומקורמל בכפית 1 שמן זית וכפית 1 חמאה1אוראו ממולאים כפוליםשמן כמהיןשמן כמהין11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12כמהין שחורות, פרוסות לקישוטכמהין שחורות, פרוסות לקישוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.