קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

ארנסין עם ראגו

ארנסין עם ראגו
ארנסין עם ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 1039 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ציר בקר, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: חטיפי אורז מטוגן (Arancine con Ragu), Arancine הדר, ו Arancine (כדורי אורז זעפרן).

הוראות

1
כדי להפוך את הריזוטו: בסיר בגודל בינוני, לחמם את המניה עד כמעט לרתיחה. הפעל את החום נמוך מאוד ומערבבים את הזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בסיר 10 עד 12 אינץ', להמיס 3 כפות של החמאה. מיד מערבבים את האורז ומבשלים מעל חום בינוני גבוה. באמצעות כף עץ, מערבבים ברציפות עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להפוך שקוף, כ -2 דקות. תיזהר לא לתת לאורז להישרף. שמירה על החום בינוני גבוה, להתחיל לשפוך את המרק החם לתוך האורז, על 2 חופנים בכל פעם. כל הזמן מערבבים עם כף העץ עד שהאורז כמעט ספג את כל המרק. המשך להוסיף את שניהם קצת אחר קצת עד האורז הוא אל דנטה או מכרז, על 20 דקות. ברגע שהאורז מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ומיד להוסיף את חלמון הביצה ואת כף הנותרים חמאה. מערבבים לשלב ביסודיות ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
כדי להפוך את ragu: בסיר גדול, כבד תחתית, לבשל את שמן זית, עגל, ובצל על חום גבוה. מערבבים לעתים קרובות, וממשיכים לבשל עד שהעגל מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הוסף את שאר החומרים דרך 3 כוסות של ציר עוף. הפעל את החום בינוני נמוך ולאפשר ragu להתבשל במשך כ 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות, עד די מעובה. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים היטב לשלב, ולהסיר את ראגו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
6
תן לראגו להתקרר, בערך 45 דקות.
7
כאשר ראגו הוא מגניב למגע, מניחים כוס קטנה של אורז לתוך כף יד אחת ולהשתמש באצבעות של היד השנייה כדי ליצור תל דמוי כוס של אורז.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מניחים כף נדיבה של ראגו לתוך כוס האורז, ואז בעדינות לקפל את הקצוות החיצוניים של האורז על מנת לכסות את ראגו, סוגר אותו לחלוטין. אתה צריך כדור של אורז ממולא ולא צריך להיות כל ראגו דולף החוצה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר אורז כדי לשמור קרוב את הכדור. הניחו את הארנסין בצד והשתמשו באורז הנותר ובראגו הנותר כדי ליצור כ-7 כדורים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מגלגלים כל כדור סיים בזהירות דרך החלבונים ביצה מוכה, ואז לדלות דרך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים את הארנסין על מגש ומקררים במשך 30 דקות.
11
בינתיים, חום 4 אינץ ' של שמן בישול בסיר או מחבת טיגון עמוק ל 375 F. כאשר השמן הגיע לטמפרטורה ואת arancine היה זמן להתקרר, בזהירות למקם 3 כדורים בכל פעם למחבת ומטגנים עד חום זהוב, על 3 עד 4 דקות, ערבוב עם מלקחיים או כף המטבח כדי לשמור אותם נעים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
כדורים מבושלים מנוקזים על מגבות נייר ומניחים על מגש גדול.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
מגישים באופן מיידי.