קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

ארנסיני קל

ארנסיני קל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו ארנסיני אפוי קל, ארנסיניname, ו ארנסיניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הפטריות ב 1 כוס מים חמים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מחממים מחבת או סיר על בסיס כבד על חום בינוני או על בסיס גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים נתח נדיב של חמאה וגרגר שמן ומטגנים את הבצל והשום במשך כ 5 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את האורז ומערבבים במרץ סביב המחבת במשך כמה דקות עד הגרגרים מתחילים להפוך מעט שקוף בקצוות. Deglaze המחבת על ידי לשפוך את היין וגירוד את החתיכות בתחתית. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך דקה או שתיים כדי לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, לחמם את המניה ולהוסיף את השריית ליקר מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להוסיף מצקת של תערובת המניה החמה לאורז ומערבבים על חום בינוני עד נספג, ולאחר מכן להוסיף עוד מצקת. חזור עד שכל המניה משמשת עד או האורז הוא מכרז אבל עדיין אל דנטה. הקפד לערבב באופן קבוע כדי ליצור ריזוטו שמנת. (זה צריך לקחת בערך 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
קוצצים את הפטריות המיובשות לחתיכות קטנות ומערבבים בעדינות לתוך הריזוטו המבושל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים נתח של חמאה ופרמזן, ואז מערבבים היטב. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך, ואז להשאיר את הריזוטו להתקרר (זה יעשה את זה מהר יותר אם אתה להפיץ אותו על תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אם באמצעות כדורי מוצרלה מיני, חצי אותם; אם באמצעות חלק של כדור גדול, לחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
10
לפרוס 3 צלחות או קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
שים את הביצים מכות באחד, הקמח (מתובל עם קמצוץ של מלח ופלפל) באחר, ואת פירורי הלחם באחרון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
ברגע שהריזוטו מקורר (זה לא משנה אם הוא עדיין קצת חם, כל עוד הוא התקשח קצת והוא מגניב מספיק כדי להתמודד), לגלגל אותו לכדורים בגודל של כדורי גולף. לדחוף חתיכת מוצרלה לתוך באמצע כל כדור, לוודא כי הגבינה סגורה לחלוטין. השאר להגדיר במקרר לפחות 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מחממים מטגן שמן עמוק עד 340 ° F או ממלאים סיר גדול שליש מלא שמן וחום ללא טעם עד קוביית לחם ירד לתוך רוחשות השמן החם והופך חום זהוב בתוך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
לטבול כדור אורז לתוך הקמח, לנער את כל עודף, ואז לטבול לתוך הביצה, המאפשר כל עודף לטפטף. לסיים על ידי ציפוי לחלוטין את פירורי הלחם. חזור עם הכדורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
מטגנים את הכדורים בקבוצות במשך 2-3 דקות עד חום זהוב בכל רחבי.
16
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
17
מגישים מיד בעוד האמצעיים עדיין נמסים.
18
טפטוף עם מיץ לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
19
איך לטגן ארנסיני
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
אתה יכול להכין ארנסיני עם שאריות ריזוטו, אם במקרה יש לך קצת ביד. הם יכולים גם להיות מחבת מטוגן ולא בשמן עמוק. מבשלים אותם מעל חום בינוני ולוודא שאתה הופך אותם לעתים קרובות, צוף עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף