ארנקים שוויצריים עם מילוי נקניק
ארנקים שוויצריים עם נקניק מלית יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם, חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: Chard שוויצרי פטה פילו תיקים, אורז מלית עם Chard שוויצרי וצימוקים, ו שורש סלרי, אפרסמון, ו Chard שוויצרי " מלית.
הוראות
משרים קוביות לחם בחלב בקערה גדולה עד שהתרככו, 20 עד 30 דקות. לסחוט חלב, לזרוק אותו, ואז להתפורר לחם לקערה.
לשטוף כרישה קצוצה היטב בקערה של מים קרים, להסעיר אותם כדי לשחרר כל חצץ, ואז להרים ולהעביר מסננת לנקז.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להתפורר נקניק למחבת וחום, לשבור גושים עם מזלג, על 3 דקות.
מעבירים נקניקיה עם כפית מחוררת לקערה עם לחם.
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת, ואז מטגנים כרישה קצוצה, גבעולי סלק, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות רכים ורק מתחיל חום, 10 עד 15 דקות. מערבבים ירקות לתוך תערובת לחם, ואז מגניב עד חם, על 15 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל לביצים, ולאחר מכן מערבבים ביצים לתוך תערובת לחם.
לשטוף רצועות כרישה, ואז blanch בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, חשוף, 2 דקות ולהעביר עם מלקחיים לקערת קרח ומים קרים (מילואים מים בסיר).
העברה למסננת ולנקז היטב, ולאחר מכן להעביר מגבות נייר יבש טפיחה. Blanch chard משאיר במים רק עד נבול, כ -30 שניות, ולהעביר עם כפית מחוררת למי קרח להתקרר.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מורחים עלה 1 chard על משטח עבודה, באמצעות עלים קטנים יותר כדי לתקן את כל החורים במידת הצורך. עטיפת עלי סלק צריך להיות על 8 על ידי 5 אינץ ' (אם הוא קטן יותר, חופפים כמה עלים קטנים כדי ליצור עטיפה גדולה יותר; אל תדאג אם עטיפה גדולה מ 8 על ידי 5). תלולית 1/4 כוס מלית במרכז, ואז לאסוף צ ' ארד מעל מילוי כדי ליצור ארנק ועניבה סגורה עם רצועת כרישה. (יש לך רצועות נוספות במקרה של הפסקה.) לעשות 19 ארנקים נוספים באותו אופן.
שמן gratin 3 ליטר או צלחת אפייה רדודה אחרת. לעמוד ארנקים זקופים צלחת טפטוף עם הנותרים 1/2 כפות שמן.
מוסיפים מרק לצלחת ומכסים ארנקים עם גיליון נייר שעווה או קלף, ולאחר מכן באופן רופף לכסות עם נייר כסף.
אופים ארנקים עד המילוי הוא התחמם דרך ביצה מוגדר (לחתוך אחד פתוח על התחתונה כדי לבדוק), 35 עד 40 דקות.
* המילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* ארנקים ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר בצלחת gratin (ללא מרק), מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להוסיף מרק לפני האפייה.