ארפות תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארפה תות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך זרע אניס, תותים, שוט מגניב קצפת ציפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 39 דקות. נסו ארפות בסגנון ונצואלה עם חזיר משך (Arpas Rumberas), Aarpas de Yuca (Cassavan Arepas), ו Aarpas con סלמון Y Aguacate (Arepas עם סלמון ואבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ומלח בקערה גדולה. מערבבים בהדרגה בקמח תירס עד מעורבב.
מוסיפים גבינת שמנת, סוכר חום וזרע אניס; מערבבים היטב.
מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות שוות; לעצב כל כדור. שטחו כל אחד לתוך פטי 5 אינץ', קצה עיגול על ידי לחות קלות עם מים, במידת הצורך.
מחממים מחום לחום בינוני-גבוה.
להוסיף קציצות (arepas); לבשל 10 עד 12 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
חותכים arepas אופקית לשניים; למלא תותים שוט מגניב.