קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

באונטיפול אוכמניות פירור ברים

באונטיפול אוכמניות פירור ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברים פירורי אוכמניות שופעים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיבולת שועל מיושנת, סודה לשתייה, סוכר חום חזקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 350ºF ולשמן אפייה מרובע 8 אינץ pan.In קערה גדולה, לטאטא יחד את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את המרגרינה המומסת ומערבבים במזלג עד ליצירת פירורים משולבים וגדולים באופן שווה.שמור 1/2 כוס של תערובת פירור לציפוי.לחץ על התערובת הנותרת באופן שווה ובתקיפות לתחתית המחבת המוכנה שלך.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים במשך 12 דקות כדי להגדיר את הקרום.בעוד כי הוא אפייה, לשלב את פירות יער, סוכר, קורנפלור ומיץ לימון בסיר קטן, לטאטא עד העמילן מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
חום מעל חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה.מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד המיצים הם כבר לא מעונן, על 2 דקות.כפית את המילוי על הקרום האפוי באופן שווה להתפורר תערובת פירור שמורות מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בואו להתקרר לחלוטין במחבת, לפני חיתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'