באונטיפול אוכמניות פירור ברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברים פירורי אוכמניות שופעים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 139 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיבולת שועל מיושנת, סודה לשתייה, סוכר חום חזקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אוכמניות פירור ברים, אוכמניות פירור ברים, ו אוכמניות פירור ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF ולשמן אפייה מרובע 8 אינץ pan.In קערה גדולה, לטאטא יחד את שיבולת השועל, קמח, סוכר חום, סודה לשתיה ומלח.
מוסיפים את המרגרינה המומסת ומערבבים במזלג עד ליצירת פירורים משולבים וגדולים באופן שווה.שמור 1/2 כוס של תערובת פירור לציפוי.לחץ על התערובת הנותרת באופן שווה ובתקיפות לתחתית המחבת המוכנה שלך.
אופים במשך 12 דקות כדי להגדיר את הקרום.בעוד כי הוא אפייה, לשלב את פירות יער, סוכר, קורנפלור ומיץ לימון בסיר קטן, לטאטא עד העמילן מתמוסס.
חום מעל חום בינוני עד התערובת מגיעה לרתיחה.מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד המיצים הם כבר לא מעונן, על 2 דקות.כפית את המילוי על הקרום האפוי באופן שווה להתפורר תערובת פירור שמורות מעל.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת, לפני חיתוך לריבועים.