באטו (ברווז משומר מפיאצ'נצה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל Batu (ברווז משומר Piacenza). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון שלם 30 יש 320 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פירות יער ערער, קלות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 74 שעות ו-5 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: באטו (ברווז משומר מפיאצ'נצה), ירקות מבושלים עם ביצי ברווז משומר, ו חזה ברווז מתובל סיציליאני עם מתכון כתום משומר.
הוראות
על לוח עץ, דק לרכך את עשבי תיבול ותבלינים. לשפשף את התערובת לתוך פני השטח של הברווז, ואז לשפשף את המלח במרץ על כל המשטחים של הברווז, הצבת אותו גדול (או 2 קטן יותר) קרמיקה או כלי חרס תבשיל. מכסים את התבשיל ומחזיקים במקום קריר או במקרר, המאפשרים את" המרינדה " לבושם ולרכך את הבשר במשך 3 ימים.
הסר כל מלח עודף עדיין דבק הברווז. לחמם את שומן ברווז שניתנו ואת השומן בסיר הגדול, הכבד ביותר בבית. טבול את הברווז בשומן החם ומבשל אותו על הלהבה הנמוכה ביותר במשך 2 שעות או עד שהבשר רך ומתחיל ליפול מעצמותיו.
הרם את הברווז מהאמבטיה שלה לארוז אותו לתוך crocks או צנצנות נקיים, מצקת את השומן החם על זה, לטבול אותו לחלוטין. מכסים את הכרכומים או הצנצנות עם קלף משומן, באמצעות חוט הקצב כדי לאבטח את הנייר. Batu מוכן לשרת או לשמור, תמיד במקום קריר, במשך כמה חודשים.