באטרסקוץ ' - חטיפי קפה מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Butterscotch-מזוגגים קפה חמאה ברים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, פולי אספרסו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי חמאה, חטיפי שוקולד חמאה, ו חטיפי חמאת תפוחים מזוגגים.
הוראות
מחממים התנור ל 300 ומניחים מתלה במרכז התנור. בשורה התחתונה של 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף.
בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רך וחיוור מאוד, על 5 דקות. מקציפים את הוניל והמלח. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם פולי האספרסו הקרקע.
מוסיפים את החומרים היבשים למיקסר ב -3 אצוות, מגרדים את הצד של הקערה ומכים רק עד שהבצק משולב.
לחץ על הבצק לתוך תבנית האפייה בשכבה זוגית.
מורחים יריעת ניילון על הבצק ישירות, תוך שימוש בזכוכית שטוחה, מחליקים את הבצק לשכבה זוגית.
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים את הלחם הקצר במשך כ 50 דקות, עד השחמה קלה מאוד על גבי המשרד אבל לא מוצק למגע.
מעבירים את המחבת למתלה כדי להתקרר מעט, כ -10 דקות.
באמצעות סרגל, לחתוך את לחם קצר חם לאורך לתוך 8 רצועות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 5 שורות.
תן לחטיפי העוגיות לקרר לחלוטין.
בסיר קטן, כבד, לשלב את החמאה, סוכר חום, אספרסו, סירופ תירס ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, מתערבל את המחבת. מרתיחים רק עד מעט מעובה, 1 1/2 עד 2 דקות; להסיר מהחום. כאשר מבעבע שוככת, מיד לשפוך את הזיגוג החם על הלחם הקצר. עבודה במהירות עם מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג בשכבה אפילו. באמצעות קצה של סכין קל משומן, להבקיע את הזיגוג בין החתכים, מבלי לגרור. לחץ על פולי אספרסו למרכז של כל בר.
תן מגניב מעט, ואז בזהירות להרים את הסורגים ולהעביר צלחת.