קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

באטרסקוץ ' - חטיפי קפה מזוגגים

באטרסקוץ ' - חטיפי קפה מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Butterscotch-מזוגגים קפה חמאה ברים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, פולי אספרסו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי חמאה, חטיפי שוקולד חמאה, ו חטיפי חמאת תפוחים מזוגגים.

הוראות

1
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2
מחממים התנור ל 300 ומניחים מתלה במרכז התנור. בשורה התחתונה של 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רך וחיוור מאוד, על 5 דקות. מקציפים את הוניל והמלח. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם פולי האספרסו הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החומרים היבשים למיקסר ב -3 אצוות, מגרדים את הצד של הקערה ומכים רק עד שהבצק משולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
לחץ על הבצק לתוך תבנית האפייה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מורחים יריעת ניילון על הבצק ישירות, תוך שימוש בזכוכית שטוחה, מחליקים את הבצק לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים את הלחם הקצר במשך כ 50 דקות, עד השחמה קלה מאוד על גבי המשרד אבל לא מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מעבירים את המחבת למתלה כדי להתקרר מעט, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
באמצעות סרגל, לחתוך את לחם קצר חם לאורך לתוך 8 רצועות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 5 שורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
13
תן לחטיפי העוגיות לקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
14
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
בסיר קטן, כבד, לשלב את החמאה, סוכר חום, אספרסו, סירופ תירס ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, מתערבל את המחבת. מרתיחים רק עד מעט מעובה, 1 1/2 עד 2 דקות; להסיר מהחום. כאשר מבעבע שוככת, מיד לשפוך את הזיגוג החם על הלחם הקצר. עבודה במהירות עם מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג בשכבה אפילו. באמצעות קצה של סכין קל משומן, להבקיע את הזיגוג בין החתכים, מבלי לגרור. לחץ על פולי אספרסו למרכז של כל בר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
תן מגניב מעט, ואז בזהירות להרים את הסורגים ולהעביר צלחת.