קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

באטרסקוץ ' - חטיפי קפה מזוגגים

באטרסקוץ ' - חטיפי קפה מזוגגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Butterscotch-מזוגגים קפה חמאה ברים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. מתאים ל-40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, פולי אספרסו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי חמאה, חטיפי שוקולד חמאה, ו חטיפי חמאת תפוחים מזוגגים.

הוראות

1
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2
מחממים התנור ל 300 ומניחים מתלה במרכז התנור. בשורה התחתונה של 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
בקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רך וחיוור מאוד, על 5 דקות. מקציפים את הוניל והמלח. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם פולי האספרסו הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החומרים היבשים למיקסר ב -3 אצוות, מגרדים את הצד של הקערה ומכים רק עד שהבצק משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
לחץ על הבצק לתוך תבנית האפייה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מורחים יריעת ניילון על הבצק ישירות, תוך שימוש בזכוכית שטוחה, מחליקים את הבצק לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
הסר את לעטוף פלסטיק ואופים את הלחם הקצר במשך כ 50 דקות, עד השחמה קלה מאוד על גבי המשרד אבל לא מוצק למגע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים את המחבת למתלה כדי להתקרר מעט, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
באמצעות סרגל, לחתוך את לחם קצר חם לאורך לתוך 8 רצועות, ולאחר מכן לחתוך לרוחב 5 שורות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
13
תן לחטיפי העוגיות לקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
14
הפוך את זיגוג
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
15
בסיר קטן, כבד, לשלב את החמאה, סוכר חום, אספרסו, סירופ תירס ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, מתערבל את המחבת. מרתיחים רק עד מעט מעובה, 1 1/2 עד 2 דקות; להסיר מהחום. כאשר מבעבע שוככת, מיד לשפוך את הזיגוג החם על הלחם הקצר. עבודה במהירות עם מרית קיזוז קטן, להפיץ את הזיגוג בשכבה אפילו. באמצעות קצה של סכין קל משומן, להבקיע את הזיגוג בין החתכים, מבלי לגרור. לחץ על פולי אספרסו למרכז של כל בר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
תן מגניב מעט, ואז בזהירות להרים את הסורגים ולהעביר צלחת.