באן מי בורגרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Banh Mi בורגר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הווייטנאמית הזו. אם יש לכם בצל ירוק, קורנפלור, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Banh Mi אסיאתי המבורגרים, ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", ו Banh Mi Hot Dog (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החזיר, שום, זנגביל, בצל ירוק, כוסברה, רוטב דגים, רוטב קרמל, גרידת ליים וחלפיניו.טופס את התערובת לתוך 4 קציצות.גריל מעל חום בינוני עד מבושל, על 4-6 דקות לכל צד.להרכיב המבורגרים וליהנות.ממיסים את הסוכר לתוך המים על חום בינוני ומבשלים עד שהוא הופך חום זהוב עמוק.
מערבבים את המים, רוטב דגים ומיץ ליים ומוסיפים בזהירות את המים, חימום עד שהקרמל מתמוסס.
מוסיפים את הצ ' ילי, שום, שאלוט ומבשלים כדי להפחית בחצי, על 3-5 דקות.מערבבים את עמילן התירס לתוך המים, מערבבים אותו לתוך הרוטב ומבשלים עד שהוא מתעבה, בערך דקה.